PIKSI ODBRUSIO I RADETU BOGDANOVIĆU: Selektor Srbije ne dopušta napade na njega i nacionalni tim

Autor:

Sport

06.12.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To nisam video nigde na svetu, rekao je Dragan Stojković.

PIKSI ODBRUSIO I RADETU BOGDANOVIĆU: Selektor Srbije ne dopušta napade na njega i nacionalni tim

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi, nakon što je prokomentarisao reči Nemanje Vidića koji je u javnost izašao sa neosnovanim optužbama na račun selektora Srbije, peta Zvezdina zvezda se dotakla i napada uvek kontroverznog Radeta Bogdanovića. On je gostujući na televiziji K1, na pitanje voditeljke o izjavama bivšeg igrača Atletiko Madrida koje su se odnosile na platu, zbunjeno upitao "Ko je taj"?. Pošto je dobio objašnjenje da se radi o fudbalskom analitičaru na RTS, Piksi je detaljnije obrazložio svoje stavove.

Republika

Foto: printscreen/RTS

Rade Bogdanović

- Nisam nikad gledao, ali svako mora da snosi odgovornost za ono što je rekao. Čak i Nemanja Vidić, kog sam obožavao kao igrača. Nigde na svetu nisam video da neko izađe i priča ko koliku ima platu od trenera. Da li je to malo ili je to mnogo, to je drugo pitanje - naveo je Stojković, ponovo pominjući nepravičnog Vidića.

Potom je selektor sa ponosom govorio o podršci, ali i odgovornosti, koju oseća od fudbalske javnosti u Srbiji.

- Ja moram da osetim iskrenu podršku da bih bio ovde. Koga? Svih! Predstavljam celu zemlju. To je odgovornost koje sam i te kako svestan, kad bih čuo ružne reči, negodovanja, ja bih sam otišao. Osećam podršku. Slobodno šetam po Beogradu i ljudi mi prilaze i čestitaju na uspehu. Imam svoje unutrašnje zadovoljstvo, ja sam obećao i ispunio, zemlju učinio zadovoljnom - sa osmehom je dodao Piksi.

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Na kraju se još jednom osvrnuo na kritičare velikih uspeha Srbije u prethodna dva kvalifikaciona ciklusa, ali i u Ligi nacija.

- Ne mogu ja s njima u polemiku, ne rade u fudbalu, nemaju dan radnog staža u fudbalu. To je navijački, nema tu znanja. Ne mogu da pridajem pažnju tome i to me ne pogađa. Mene bi pogodilo kad bi mi Venger ili Anćeloti kritikovali, onda bih stavio prst na čelo. Ali kada ovako čujem negativne komentare… - ponosno navodi selektor.

Srbija je prolaskom na Evropsko prvenstvo osigurala tri meča sa reprezentacijama Engleske, Slovenije i Danske. Duel sa Englezima biće odigran u Gelzenkirhenu 16. juna, dok će naš nacionalni tim izaći na megdan Slovencima i Dancima u Minhenu, na Alijanc areni, 20. i 25. juna.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading