PIKSI ISPUNIO JOŠ JEDNO OBEĆANJE: Selektor odgovorio Vidiću na brutalne napade i zapušio mu usta!

Autor:

Sport

05.12.2023

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radi se o klasičnoj obmani i zbunjivanju javnosti, nisam mogao da mu pomognem, ni odmognem u želji da postane predsednik FSS, poručio je Dragan Stojković.

PIKSI ISPUNIO JOŠ JEDNO OBEĆANJE: Selektor odgovorio Vidiću na brutalne napade i zapušio mu usta!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Profimedia

Odgovoriću Nemanji Vidiću kada prođe žreb, poručio je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi posle brutalnih napada nekadašenjeg defanzivca. Bivši fudbaler Mančester junajteda kritikovao je rad selektora i FSS, ali i izneo neke podatke koji se tiču bonusa koje su navodno Stojković, njegovi saradnici i ostali zaslužni za plasman na prošlogodišnji Mundijal u Kataru dobili na ime premija i bonusa. Žreb grupa za EVRO 2024 je prošao, a Piksi je ispunio obećanje.

- Ne može da me povredi neko kao on koji ne radi ništa. Jako je ružno ono što je rekao. Pokazao je nepoštovanje prema meni. Kao selektor nisam mogao da mu pomognem, ni odmognem u želji da postane predsednik FSS. To nisu optužbe nego komentari koji ne priliče njemu. On je veliko fudbalsko ime, poštovao sam ga i uvek govorio lepo o njemu. Bili smo ponosni na njegove igre. Zatečen sam pre svega njegovim osnovnim neznanjem. Ako već pominje brojke, nekih 16 miliona, prvo mora dobro da se informiše. Treba neko da mu objasni i pojednostavi šta su bilansi, završni računi itd. Mesto za tu vrstu pitanja je sednica Skupštine, čiji je član, a nikad na istoj nije bio niti će da dođe – rekao je Stojković za Sportski žurnal, pa nastavio:

Republika

Foto: Starsport

Zaslužili premije: Selektor i fudbaleri Srbije

- Nismo svi te sreće da radimo i igramo u Engleskoj. Neko mora da radi i na drugim mestima. Ružno da se u tom kontekstu pominje moje ime. Može da me kritikuje, da mu se ne sviđa kako igramo, koje igrače pozivam. Napravio je autogol sa tajmingom. Mogao je da kaže pre ili posle, a ne dan-dva pred ceremoniju žreba, u Filharmoniji gde smo s ponosom predstavljali Srbiju.

Stojković je odgovorio da li je njegova zarada zaista onakva kakvu ju je predstavio Vidić.

- Nije. Ako Vidić izađe sa informacijom gde se pominju selektor i stručni štab, onda mora da stoji iza toga. Radi se o klasičnoj obmani i zbunjivanju javnosti. On u tim godinama i sa takvim ambicijama ne sme da dozvoli nešto tako. Na kraju krajeva, da sam zaradio ne 16, već 116 miliona evra, u čemu je problem? Čiji je to novac, ko je te pare uneo u Savez? Nije to državni novac? Mogu tačno da vam kažem koliko smo zaradili, ali čemu to. Postoje poreski organi, tačno se zna koliko smo platili njima. Ne znam da li je Nemanja izmanipulisan, da li postoji grupacija koja ga je navela da kaže tako nešto – zaključio je Piksi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
bexmi

05.12.2023 22:42

I, kako je to Nemanji "zapušio" usta? Nije dao odgovor ni na jednu kritiku koju mu je Nemanja uputio. Nemanji nije potrebna piksijeva podrška da bi postao predsednik FSS zato što sistem uništen sa ljudima kao kardžić i leković i ostali prominentni fudbaleri bivše velike države. Nemanja je visoko iznad svih njih i sačekaće svoje vreme nadam se. Zašto se nadam a nisam siguran? Pa zato što je korupcija u FSS i drugde instituizovana odavno.

bexmi

05.12.2023 23:54

@bexmi - Institucijalizovana, izvinjavam se na lapsusu.

Vukota

06.12.2023 14:14

Sramota sta prica ovaj. Obican pacer, Bugari ga deru kao da je iz beton lige dosao. Vidara je za njega legenda

Clever

07.12.2023 14:53

Da prima tako visoku platu kad mnogi preturaju po kontejnerima nije mi logicno.Sto se tice Vidica sve sto je izjavio je tacno nema razloga Stojkovic da se ljuti a Vidic zasluzuje samo pohvale.