GOCA ŠAULIĆ SE SA KODIĆEVOM MAJKOM RASPALA NA GROBU: Šabanova udovica grli neutešnu Jasnu, zajedno GRCAJU U SUZAMA!

Autor:

Zabava

06.12.2023

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresan prizor na Lešću, Republika na licu mesta!

Čuveni harmonikas Mirko Kodić danas na groblju Lešće daje 40 dana svom sinu, Aleksandru Kodiću, koji je iznenada preminuo u snu. Porodica se danas okupila na groblju povodom ovog tužnog događa, a došli su i prijatelji i Mirkove kolege.

Majka pokojnog Aleksandra, Jasna, nije mogla da dođe sebi od plaklanja, a njoj je sve vreme pružala podršku Goca Šaulić, supruga pokojnog pevača Šabana Šaulića

Goca je stigla da velikim  buketom cveća i odmah prišla da zagrli neutešnu Jasnu koja je grcala u suzama zbog strašnog i iznenadnog gubitka sina Aleksandra. Goca je nakon toga stala pored Jasne, koja je bila neutešna, i sve vreme joj zagrljalima pružala veliku podršku, koja joj je u ovom trenutku bila neophodna. Šabanova udovica takođe nije mogla da obuzda emocije, pa je i ona zaplakala sa Jasnom.

Podsćeanja radi, Aleksandar Kodić preminuo je u snu u svom domu na Karaburmi, a on je ispraćen na večni počinak uz "Besmrtnu pesmu" Miroslava Mike Antića, a potresni stihovi tog dana bacili su sve u trans od plakanja. Poznato je da je mladi Kodić bio konobar u jednom prestižnom kafiću i restoranu, a kako smo uspeli da saznamo, među kolegama je bio baš voljen. Takođe, Aleksandar je bio veliki fan Crvene Zvezde od malena i gotovo nijednu utakmicu nije propustio, što je dokazao fotografijama sa istih. Inače, mladi Kodić nikada nije želeo preterano da se eksponira, pa su mu i društvene mreže uglavnom "zaključane".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading