MAJKA ALEKSANDRA KODIĆA JECA NA GROBU: Ovaj prizor slama srca, Jasna ne dolazi sebi zbog GUBITKA SINA! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.12.2023

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Lešću je danas pomen povodom 40 dana od smrti sina harmonikaša Mirka Kodića, Republika je na licu mesta!

MAJKA ALEKSANDRA KODIĆA JECA NA GROBU: Ovaj prizor slama srca, Jasna ne dolazi sebi zbog GUBITKA SINA! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Čuveni harmonikas Mirko Kodić danas na groblju Lešće daje 40 dana svom sinu, Aleksandru Kodiću, koji je iznenada preminuo u snu. Porodica se danas okupila na groblju povodom ovog tužnog događa, a došli su i prijatelji i Mirkove kolege.

Aleksandrova majka stajala je ispred groba svog sina i bez prestanka plakala. Ona je bila vidno potresena i sve vreme je rukama sa lica brisala suze. Na pomenu od 40 dana okupilo se dosta prijatelja, rodbine i poznatih, kako bi pružili podršku porodici pokojnog Aleksandra u najgorim danima. 

Na grob je došla i Goca Šaulić koja je Jasni pružala podršlu i grlila je u tragičnom trenutku kroz koji prolazi. 

Podsćeanja radi, Aleksandar Kodić preminuo je u snu u svom domu na Karaburmi, a on je ispraćen na večni počinak uz "Besmrtnu pesmu" Miroslava Mike Antića, a potresni stihovi tog dana bacili su sve u trans od plakanja. Poznato je da je mladi Kodić bio konobar u jednom prestižnom kafiću i restoranu, a kako smo uspeli da saznamo, među kolegama je bio baš voljen. Takođe, Aleksandar je bio veliki fan Crvene Zvezde od malena i gotovo nijednu utakmicu nije propustio, što je dokazao fotografijama sa istih. Inače, mladi Kodić nikada nije želeo preterano da se eksponira, pa su mu i društvene mreže uglavnom "zaključane".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading