NAJPOTRESNIJI MOMENAT NA NASTUPU MIRKA KODIĆA: Harmonikaš izašao na scenu, pa zasvirao za pokojnog sina Aleksandra! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.11.2023

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se Mirko prvi put pojavio o na utakmici Crvene Zvezde, ovo je njegov prvi nastup pred publikom.

NAJPOTRESNIJI MOMENAT NA NASTUPU MIRKA KODIĆA: Harmonikaš izašao na scenu, pa zasvirao za pokojnog sina Aleksandra! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

Harmonikaš Mirko Kodić nastupio je večeras na koncertu u Beogradu posvećenom sevdalinki, a ovo je ujedno i njegov prvi nastup nakon smrti sina, Aleksandra.

Iako se Mirko prvi put pojavio nedavno na utakmici Crvene Zvezde, ovo je prvi put da je zasvirao harmoniku nakon teške porodične tragedije.

Najpotresnija scena jeste trenutak kada je Mirko zakoračio na scenu, a publika mu se zahvalila gromoglasnim aplauzom. On je bio nem od bola, pa je voditelj objasnio da Mirko večeras svira u čast pokojnog sina, koji je bio ljubitelj sevdalinki:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

 

- Mirko mi je rekao: "Molim te, prenesi svima u sali da ja ovde večeras sviram za sina (Aleksandra) i sve one koji vole sevdalinku" - rekao je voditelj, dok je Kodić jedva držao harmoniku trudeći se da ne zaplače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading