SAHRANJEN ALEKSANDAR KODIĆ: Majka krenula za sinom u GROB, Mirko je jedva zadržao!

Autor:

Zabava

01.11.2023

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Kodić ispraćen je na večiti počinak uz suze i potresne reči!

 

 

Aleksandar Kodić (30), sin slavnog harmonikaša Mirka Kodića, preminuo je 28. oktobra u svom stanu na Karaburmi. Danas se na groblju Lešće održava njegova sahrana. Dva sveštenika održalo su opelo u kapeli, a potom je tužna povorka krenula ka grobnom mestu.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Tužna povorka na sahrani Aleksandra Kodića

Beli kovčeg nosili su Aleksandrovi drugari, a iza njega išli su neutešni roditelji, Mirko i njegova bivša supruga Jasna. Navijači Crvene zvezde, čiji je Aleksandar bio vatreni fan, bakljama su ispratili mladog Kodića.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Navijači Crvene zvezde ispraćaju Aleksandra

Tužna povorka stigla je do rake, gde će biti sahranjen Aleksandar. Njegov prijatelj održao je potresan govor. 

- Dragi naš, Dićko, Kodaro, sine, kume, ljudino. Niko od nas ne može da veruje da smo danas tu da bismo se oprostili od tebe. Kad god bi se pojavio promenio bi energiju cele grupe. Ovog puta nas nažalost napuštaš i menjaš nam energiju u neočekivanom smeru. Voleo si ljude i mi sa tobom uz pažnju koju si nam davao na sebi svojstven način. Voleo si drugare, dao im šta god da treba, nisi postavljao pitanja. Voleo si muziku, davao jedinstveni ritam. Nisi za sobom ostavio decu, ali si svu pažnju poklanjao sestri Rebeki i kumićima, svoj deci i ljudima. Setićemo te se. Danas si nas okupio kao ogromnu familiju. Voleo si svoj Beograd i Zvezdu. Uh, kako si živeo za Zvezdu. Ko će sada da se prepire sa Maretom kad krene neku svoju priču? Ko će na Severu da kaže: "Pevaj, bre". Iznad svih, naravno, voleo si svoju porodicu - rekao je, između ostalog, njegov drug. 

Govor je održala i njegova drugarica iz Crne Gore, kao i jedna starija gospođa, koja je izrecitovala "Besmrtnu pesmu" Mike Antića. Govor je održao i njegov školski drug.

Majka Jasna krenula je za sinom u grob, a Mirko je držao svoju bivšu ženu da ne padne. Oko 15.10 sahranjen je Aleksandar Kodić.

Republika

Foto: Republika.rs

Mirko pridržava svoju bivšu suprugu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lola

01.11.2023 20:46

Zašto snimate ljude na sahrani njihovog deteta, pobogu, vi niste normalni. Ostavite ih na miru.