POTRESNA PESMA RAZORILA SVE NA KODIĆEVOM GROBU: Stihovi koji teraju jezu u kosti odzvanjaju Lešćem!

Autor: P. R.

Zabava

01.11.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stihovi koji teraju jezu u kosti odzvanjaju Lešćem!

Sin čuvenog harmonikaša Mirka KodićaAleksandar Kodić biće sahranjen danas na groblju Lešće, a nakon što je održano opelo, povorka tuge stigla je na grobno mesto, gde su pre sahrane održani potresni govori, a jedan od njih bila je i "Besmrtna pesma" Miroslava Mike Antića, čiji su stihovi zaledeli sve pristutne.

Ako ti jave: "Umro sam, a bio sam ti drag", mozda će i u tebi odjednom nešto posiveti - glasila se reči pesme koje su odzvanjale hladnim grboljem.

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandar Kodić sahrana

Inače, i prijatelj pokojnog Kodića održao je potresan govor, a njegove reči su sve rasplale.

- Dragi naš, Mićko, Kodaro, sine, kume, ljudino. Niko od nas ne može da veruje da smo danas tu da bismo se oprostili od tebe. Kad god bi se pojavio promenio bi energiju cele grupe. Ovog puta nas nažalost napuštaš i menjaš nam energiju u neočekivanom smeru. Voleo si ljude i mi sa tobom uz pažnju koju si nam davao na sebi svojstven način. Voleo si drugare, dao im šta god da treba, nisi postavljao pitanja. Voleo si muziku, davao jedinstveni ritam. Nisi za sobom ostavio decu, ali si svu pažnju poklanjao sestri Rebeki i kumićima, svoj deci i ljudima. Setićemo te se. Danas si nas okupio kao ogromnu familiju. Voleo si svoj Beograd i Zvezdu. Uh, kako si živeo za Zvezdu. Ko će sada da se prepire sa Maretom kad krene neku svoju priču? Ko će na Severu da kaže: "Pevaj, bre". Iznad svih, naravno, voleo si svoju porodicu - rekao je, između ostalog, njegov drug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading