KODIĆ DRŽI BIVŠU ŽENU DA NE PADNE PREKO KOVČEGA: Potresne scene u kapeli LEDE KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

01.11.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Aleksandra Kodić poletela ka kovčegu, harmonikaš je držao da ne padne!

Sin čuvenog harmonikaša Mirka KodićaAleksandar Kodić biće sahranjen danas na groblju Lešće, a nepregledna kolona se već uveliko nalazi ispred kapele, u kojoj se nalazi slomljena porodica.

U jednom trenutku, Aleksandrova majka Jasna je u suzama poletela ka kovčegu koji je prekriven belim cvećem, međutim, bivši suprug harmonikaš ju je uhvatio, kako ne bi pala preko njega.

Inače, među prvima od kolega harmonikaša stigli su Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, Goca Šaulić sa ćerkom Sanelom i zetom Batom Mirkovićem, tu je došao i Era Ojdanić, koji sve vreme briše suze. U jednom trenutku, Zorici Brunclik je skoro pozlilo od tuge i bola, te je prisutnima tražila vodu kako bi došla sebi.

Među pristunima našao se i Dejan Bodiroga, bivši košarkaš, kod kojeg je pokojnik radio u jednom restoranu, kao i folker Dragan Kojić keba sa porodicom, koji su inače kumovi sa porodicom Kodić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading