PRIZOR NA GROBLJU KOJI SLAMA SRCA: Keba sa porodicom u suzama stigao na sahranu KUMČETA (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

01.11.2023

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Keba sa porodicom u suzama stigao na sahranu KUMČETA!

Sin čuvenog harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandar Kodić, preminuo je 28. oktobra u snu, a sahrana će se obaviti danas, 1. novembra u 14:30 časova na groblju Lešće, a na opelo su među prvima stigao je i folker Dragan Kojić Keba sa porodicom, koji su inače kumovi sa porodicom Kodić.

Naime, Keba je na Lešće pristigao sa suprugom Oljom, koju je sve vreme pridržavao za ruku, dok je sin Igor Kojić bio iza njih sa velikim vencem i poslednjom porukom koja slama srca.

Inače, Republika se našla na licu mesta, a kako smo mogli da primetimo, tužna lica preovaladavaju grobljem, dok potišteni roditelji već uveliko primaju saučešća u kapeli.

Među prvima od kolega harmonikaša stigli su Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, Goca Šaulić sa ćerkom Sanelom i zetom Batom Mirkovićem, tu je došao i Era Ojdanić, koji sve vreme briše suze. U jednom trenutku, Zorici Brunclik je skoro pozlilo od tuge i bola, te je prisutnima tražila vodu kako bi došla sebi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading