IZNENAĐENJE U PARIZU! Ispao VELIKI favorit! Novaka više NIŠTA ne može da zaustavi!

Autor:

Sport

01.11.2023

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Karlosa Alkaraza, učešće na Mastersu u "gradu svetlosti" završio je i Danil Medvedev.

IZNENAĐENJE U PARIZU! Ispao VELIKI favorit! Novaka više NIŠTA ne može da zaustavi!

Foto: www.profimedia.rs

Finalista US Opena neočekivano je ispao na startu od Bugarina Grigora Dimitrova rezultatom 2:1 ((6:3, 6:7(4), 6:3)), što je sjajna vest za Novaka Đokovića!

Naime, Rus je bio jedina velika pretnja za Srbina, posle ispadanja Karlosa Alkaraza, te je sada Noletu posao olakšan, iako još nije odigrao svoj meč protiv Argentinca Ečeverije.

Tokom prvog seta Grigor Dimitrov je uspeo dva puta da oduzme servis Medvedevu, jedan je Rus uspeo da vrati ali nedovoljno da bi se potpuno vratio u igru i stigao prvi do seta.

U drugom setu viđena je velika borba, prvi do brejka je stigao Medvedev pri rezultatu 2:2, ali kada je servirao za set pri rezultatu 5:4 bugarski teniser uspeva da oduzme servis Rusu i odvede meč u taj-brejk gde je ipak Medvedev izašao kao pobednik.

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev

Izgleda da je tokom trećeg seta Medvedeva stigao umor, pri rezultatu 3:2 za bugarskog tenisera Dimitrov izuzetno loše servira i Dimitrov to koristi, stiže do brejka i tu je delovalo da je kraj za trećeg tenisera sveta, međutim uspeo je pri rezultatu 5:3 za Bugarina i 40:15 da spasi dve meč lopte, a onda još jednu i ipak stigne do brejka.

Medvedev je servirao za 6:6 i pored meč lopti uspeo da odvede set u taj-brejk, ali tu mu je bio kraj. Dimitrov je maestralno odigrao u taj-brejk i stigao do velike pobede.

Poraz Danila Medvedeva gotovo da je označio i definitivno osvajanje Novaka Đokovića prvog mesta ATP liste, na kraju godine, jer nakon ranih eliminacija, teško da će Španac i Rus to uspeti negde da nadoknade.

Istovremeno, sada Nole više nema prva dva glavna konkurenta na svom putu, te mu je olakšan posao da dođe do trofeja u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading