ON SE ZA SVE PITA U NOVAKOVOJ ORGANIZACIJI: Đoković doveo veliko pojačanje

Autor:

Sport

01.11.2023

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi menadžer već postao Noletova senka.

ON SE ZA SVE PITA U NOVAKOVOJ ORGANIZACIJI: Đoković doveo veliko pojačanje

Foto: www.profimedia.rs

Mark Maden i Novak Đoković

Novak Đoković ima novu desnu ruku u svom stručnom štabu koja se pita za sve kada je u pitanju organizacija aktivnosti najboljeg tenisera sveta. Kada su Edoardo Artaldi i Elena Kapeljaro napustili Noleta nakon saradnje od 18 godina svi su se pitali ko će biti novi menadžer srpskog asa. Odgovor je izgleda stigao u Gradu svetlosti, pred masters u Parizu tokom finala Svetskog prvenstva u ragbiju koje je Novak gledao u društvu albanske pevačice Rite Ore.

Svi su se pitali sa kim je Nole došao na stadion, a onda je otkriveno da je u pitanju, po svemu sudeći, njegov novi menadžer Mark Maden. O njemu ne postoji dovoljno podatak na internetu, pa je, bar za sada, nepoznata njegova istorija i čime se sve bavio, ali je očigledno da mu Nole veruje. Toliko da ga on prati u stopu, a tako je bilo i na nedavnom Rajders kupu gde je Srbin pokazao i da mu dobro ide golf.

Republika

Foto: tvitter.com/RUGBYWORLDCUP

Mark Maden i Novak na ragbiju

- Moj kedi Mark Maden je moj poslovni savetnik. Živi u Ventvortu, odrastao je zajedno sa Lukom Donaldom i Luk me je pitao da dođem, prihvatio sam poziv. Kad sam video da igraju Geret Bejl i Andrej Ševčenko, koji su odlični u golfu, nisam bio siguran da li bi trebalo da igram - rekao je tada šaljivo Novak. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading