ĐOKOVIĆ SE PITA: Trka za svetski BROJ JEDAN! Novak ili Karlos!

Autor:

Sport

22.10.2023

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finiš teniske sezone biće izuzetno uzbudljiv.

ĐOKOVIĆ SE PITA: Trka za svetski BROJ JEDAN! Novak ili Karlos!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz i Novak Đoković

Velika bitka vodiće se za prvu poziciju ATP rang liste do kraja godine, Novak Đoković i Karlos Alkaraz će odmeriti snage u Parizu i na završnom turniru u Torinu, a svoje mišljenje o celoj situaciji izneo je bivši proslavljeni teniser Nikolas Almagro.

Španac, koji je u karijeri bio TOP 10 igrač dao je prognozu oko Alkarazovih šansi, ali da se ipak Novak pita.

- Mora da je komplikovano biti u ovoj situaciji. Mislim da je veoma teško nositi se sa ovakvim okolnostima. Znam da je Karlos veoma ambiciozan, znam da je njegov san da završi godinu kao broj jedan. Moraće da ima sjajan Završni masters u Torinu. Pred njim su turniri i videćemo kako će se ponašati. Lično mislim da ima sve pod kontrolom ili bar tako želim da mislim. To ne zavisi od njega, već i od Đokovića, kako je fizički i psihički - rekao je Almagro, pa pohvalio sunarodnika.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

 

- Završnica sezone je malo teža za njega, ali nadamo se da će uz ovaj odmor moću da stigne u Pariz i Torino u najboljem mogućem stanju. Nisam video pad kod Alkaraza, godina je veoma duga, ima mnogo mečeva, mnogo kilometara, slavlja i emocija. Sve što mu se dešava je normalno. Jasno je da se u narednim godinama ovakve vrste grešaka ili padova na pojedinim turnirima Karlosu neće dešavati - završio je Almagro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading