SAD SU STVARNO PREŠLI SVE MERE! Strani tviteraši PROZIVAJU Novaka! Smeta im OVA stvar!

Autor:

Sport

01.11.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspesi najboljeg svetskog teniser su mnogima "trn u oku".

SAD SU STVARNO PREŠLI SVE MERE! Strani tviteraši PROZIVAJU Novaka! Smeta im OVA stvar!

Foto: Twitter.com/printscreen

Rekorder po broju grend slem titula (24) trenutno je u Parizu gde ga danas čeka igranje u obe konkurencije, singlu protiv Argentinca Tomasa Ečeverije i u dublu zajedno sa saigračem iz Dejvis kup reprezentacije Miomirom Kecmanovićem.

Neposredno pred start Mastersa u francuskoj prestonici, Nole je prisustvovao dodeli "Zlatne lopte" u ponedeljak uveče, koja je pripala Lionelu Mesiju.

Novak Đoković nije bio samo specijalan gost na dodeli ovog fudbalskog priznanja, već je učestvovao u programu i dodelio prestižnu nagradu za najbolju fudbalerku sveta Aitani Bonmati.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

 

Ona je, kao i svi prisutni, bila oduševljena prisustvom srpskog asa, ali su se zavidni zapadnjaci potrudili da nađu "dlaku u jajetu" i pričaju laži da bi ponizili Noleta.

Korisnici društvene mreže "X" (nekada Tviter) obrušili su se na Srbina, a u tome im pomažu i dežurni Novakovi hejteri, novinari čuvenog britanskog Dejli mejla.

Tabloid je objavio tekst u kojem je istakao sve komentare protiv Đokovića i odluke da on dodeljuje nagradu za najbolju fudbalerku sveta.

Izvesna novinarka Tamara Pren izvređala je Đokovića, navodeći da španskoj fudbalerki nije ukazana čast time što joj je Novak dao "Zlatnu loptu".

- Vezista Barselone je imala značajnu godini i bila važan deo time koji je osvojio Ligu šampiona, kao i Svetsko prvenstvo sa Španijom. Ali njeno dositgnuće je zasenjeno izborom Novaka da joj uruči nagradu. Smatra se da srpski teniser nema vezu sa fudbalom, a kamoli ženskim i uskraćena joj je prilika da primi trofej od legende svog sporta - sramno je napisala Tamara Pren.

Tviteraši su izneli još više gluposti, tvrdeći da je Novak protiv toga da teniseri i teniserke zarađuju podjednako?!

- Ne razumem zašto Novak uručuje trofej. On nije feminista i nikakav ambasador ženskog sporta. Protiv je istih nagrada za muškarce i žene - objavio je jedan korisnik društvene mreže "X".

Svakako, ovo nije tačno, jer da jeste ne bi Novak imao i žene u svojoj Profesionalnoj asocijaciji tenisera (PTPA), kao što je Tunišanka Ons Žaber.

Ni tu nije bio kraj uvreda na račun srpskog asa...

- Ne razumem zašto Novak uručuje nagradu. Ovo je bila prilika da se slave žene i promoviše jednakost polova", "Nikada u životu nije pomenuo ženski fudbal", "Doveli su ga da ga pitaju o muškom fudbalu i ništa više" - bili su neki od komentara besnih gledalaca koji su osim na Novaka udarili i na organizatora "Frans fudbal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading