NEKADAŠNJI TRENER PARTIZANA ZGROŽEN! Mateus GOTIVI Mesija, ali je Zlatna lopta FARSA!

Autor:

Sport

31.10.2023

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni nemački as nije krio nezadovoljstvo odlukom da se Leu dodeli priznanje.

NEKADAŠNJI TRENER PARTIZANA ZGROŽEN! Mateus GOTIVI Mesija, ali je Zlatna lopta FARSA!

Foto: www.profimedia.rs

Kapiten argentinske reprezentacije Lionel Mesi osmi put u karijeri dobio je Zlatnu loptu namenjenu najboljem fudbaleru sveta. Najvećoj zvezdi Intera iz Majamija nagrada je uručena na svečanosti u Parizu, a kojoj je prisustvovao i najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Utešnu nagradu “Gerd Miler” za najboljeg golgetera dobio je Erling Haland, najveći rival Gaučosa u trci za prestižno priznanje. Ni činjenica da je osvojio Ligu šampiona, Premijer ligu i FA kup sa Mančester sitijem, nija bila dovoljna žiriju da Norvežaninu pripadne Zlatna lopta. Pehari na Mundijalu u Kataru i titula Argentine odneli su prevagu u korist Mesija.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 

Na ovakav rasplet situacije bio je ogorčen i proslavljeni nemački reprezentativac i kapiten "pancera" Lotar Mateus. Bivši trener Partizana i sam je 1990. bio proglašen za najboljeg na planeti, ali smatra da je Haland zaslužio nagradu pre Argentinca.

– Holand je tokom čitave godine bio bolji od Mesija. Ova nagrada nije zaslužena i pokazuje da se Svetsko prvenstvo stavlja ispred svega. Po mom mišljenju u proteklih 12 meseci niko nije bio bolji od Holanda. Osvojio je važne trofeje sa Mančester Sitijem, postavio rekord po broju golova… Ova dodela nagrada je čista farsa, iako moram da kažem da sam sebe oduvek smatrao Mesijevm fanom – rekao je Mateus za Skaj sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading