ĐOKOVIĆU NIKO NI DO KOLENA: Svi gledaju samo u Novaka gdegod da se pojavi

Autor:

Sport

31.10.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole uspeo da u drugi plan potisne Mesija, košarkaše večitih rivala, fudbalere Zvezde, prvake sveta u ragtbiju, dok muzičari i glumci nisu ni imali šanse.

ĐOKOVIĆU NIKO NI DO KOLENA: Svi gledaju samo u Novaka gdegod da se pojavi

Foto: ST/D. KADIĆ

Novak Đoković

Pozovite Novaka Đokovića u goste i on će vas "opljačkati"! Najbolji teniser sveta privlači veliku pažnju gdegod da se pojavi, promoviše taj događaj u celom svetu i skrene svetla reflektora u tom pravcu, ali i to ima svoju cenu - pored njega vi postanete druga priča a on uskoči u prvi plan. O kakvom se fenomenu radi najbolje svedoči to što je Nole uspeo da skrene pažnju na sebe čak i na dodeli Zlatne lopte, pored jednog Lionela Mesija, koji je laskavo priznanje poneo rekordan osmi put, i desetine vrhunskih fudbalera.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

Đoković i Mesi

Istina, priča svet o uspehu Argentinca, o tome da li je zaslužio Zlatnu loptu jer je otišao iz Evrope i igra za Inter iz Majamija, a ni tamo se nije naigrao zbog povrede. Ali daleko više bi se pričalo da nije došao Đoković pa svi sada prate šta je uradio, šta je nosio na sebi, sa kim se slikao, šta je rekao.

Samo nekoliko dana ranije, Novak je ukrao slavu na finalu Svetskog prvenstva u ragbiju u kojem je Južna Afrika savladala Novi Zeland sa 12:11. Istina, mnogi ljubitelji sporta verovatno ne bi ni znali da se igra taj meč u Parizu, pogotovo ne u Srbiji, da nije izveštavano da je došao Novak pred start na mastersu u Gradu svetlosti. Međutim, prostor koji je u svetskim medijima dobio Nole nadmašio je sam ragbi. Pogotovo u našem regionu gde je njegovo gledanje meča u društvu Rite Ore, pevačice albanskog porekla koja promoviše lažnu državu Kosovo, tema broj jedan.

Foto: prinskirintviter

Rita Ora i Novak Đoković

Samo nekoliko dana pre toga, Novak je bio u Areni na evroligaškom derbiju između Partizana i Crvene zvezde Meridianbet. I svi su se bavili time da li će teniser doći na meč, a onda i šta su on i njegov sin stefan, inače partizanovac, radili i kako su se proveli. Još gore je pro čuveni hrvatski violončelista Stjepan Hauser, mada je u neku ruku dobio i besplatnu promociju. Zahvaljujući Novaku, koji je bio u prvom redovima i potom izašao na binu i zasvirao saksofon, za koncert su čuli i oni kojima ta vrsta muzike nije omiljena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

 

Slična priča se desila i pre nekoliko meseci kada je Novak posetio glumce na izvođenju pozorišne predstave "Tre Sorele".

Bio je Đoković i na fudbalom meču između Crvene zvezde i Jang bojsa u drugom kolu Lige šampiona na Marakani (2:2) i opet je pokupio deo pažnje u javnosti koja bi pripala izabranicima Baraka Bahara.

Republika

Foto: Starsport

Novak i Stefan u Areni na evroligaškom derbiju

Naravno, teniski as je glavni gost na svim skupovima koje organizuje njegova Novak Đoković Fondacija ili njegova supruga Jelena, kada mu obaveze to dozvole,  da pruži podršku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading