AMERIKANAC NIKAD ČUO ZA ĐOKOVIĆA: Evo kako je Novak ismejao neznalicu

Autor:

Sport

31.10.2023

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi jutjuber znao da mu je Srbin odnekud poznat, a šala koju mu je prodao naš as nasmejala je mnoge.

AMERIKANAC NIKAD ČUO ZA ĐOKOVIĆA: Evo kako je Novak ismejao neznalicu

Foto: Twitter.com/printscreen

Najbolji svetski teniser Novak Đoković zasenio je sve na ceremoniji dodele Zlatne lopte. On je izazvao opšte oduševljenje okupljenih ljubitelja fudbala i sporta generalno, pogotovo kada je ćaskao sa laureatom Lionelom Mesijem, a mnogi su poželeli da dotaknu srpsku sportsku legendu i slikaju se sa njim, a pojedincima je to i pošlo za rukom.

Međutim, neverovatno, ali postoje ljudi koji nikad nisu čuli sa Novaka Đokovića. Tačnije, jesu ga videli ali nemaju pojma ko je o u stvari. To potvrđuje i izuzetno zanimljiv susret Noleta sa popularnim američkim jutjuberom Spidom. Momak, koji se deklariše kao veliki navijač Kristijana Ronalda imao je urnebesnu konverzaciju sa Srbinom. Prišao je Novaku i rekao mu da mu je prilično poznat, ali da ne može da se seti ko je on. Usledio je Novakov komičan odgovor.

 

 

- Ja sam nova zvezda Milana. Nisam igrao još, ali debitovaću na sledećoj utakmici. Daću het-trik - rekao je mrtav hlada Novak.

Spid se nasmejao i srdačno pozdravio sa srpskim teniserom, pa sada samo ostaje dilema da li su se obojica šalili, ili Amerikanac stvarno nije znao ko je Novak. U svakom slučaju, Đokovićev ironičan i zanimljiv odgovor nasmejao je mnoge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading