ZAGRLJAJ KOJI JE ODUŠEVIO CELU PLANETU! Bogovi se sreli u Parizu! Nole pozdravio Mesija, pa KRENUO ka Antoneli! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.10.2023

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniser čeka početak Mastersa u Parizu.

ZAGRLJAJ KOJI JE ODUŠEVIO CELU PLANETU! Bogovi se sreli u Parizu! Nole pozdravio Mesija, pa KRENUO ka Antoneli! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Kapiten argentinske fudbalske reprezentacije Lionel Mesi je među poslednjima stigao na ceremoniju dodele Zlatne lopte u Parizu, koja će bez dileme sigurno njemu pripasti!

Fudbaler Intera iz Majamija je na crveni tepih stigao u društvu supruge Antonele i trojice sinova, dok je prilikom ulaska u zgradu pozorišta, gde se ceremonija svečanosti održava, video je prvog tenisera ATP liste Novaka Đokovića.

Ako je sudeći po video snimku, obojica su se srdačno obradovali! Mesi je krenuo ka Novaku i zagrlio ga, dok se sam Đoković pozdravio i izljubio sa Antonelom.

Mesi i Novak su progovorili nekoliko rečenica, pre nego što je Argentinac ušao unutra, dok je najbolji teniser ikada takođe dobio gromoglasan aplauz kada su ga predstavili tokom ceremonije u "gradu svetlosti".

Noleta ove nedelje čeka učešće na Mastersu u Parizu, gde brani 600 bodova i prošlogodišnje finale, u kom je poražen od Holgera Runea iz Danske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading