NOLE, HAJDE DA SE SLIKAMO: Alkaraz posle sparinga objavio fotku s Đokovićem iz Pariza!

Autor:

Sport

29.10.2023

23:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za čuveni masters.

NOLE, HAJDE DA SE SLIKAMO: Alkaraz posle sparinga objavio fotku s Đokovićem iz Pariza!

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa finala Vimbldona

Novak Đoković, najbolji teniser planete, izazvao je veliku pažnju u Parizu uoči tamošnjeg prestižnog mastera nakon susreta sa svojim najvećim rivalom Karlosom Alkarazom. Ovaj dvadesetogodišnji teniser već je govorio lepo o Novaku i priznao da će na sve načine pokušati da mu preotme ATP presto.

Alkaraz je već sada veliki teniser pošto je osvojio grend slem titule, uključujući i pobedu nad Đokovićem u finalu Vimbldona ove godine. Izgubio je u finalu mastersa u Sinsinatiju, ali je odlučan da sada zaustavi Đokovića na putu ka sedmoj tituli na Mastersu u Parizu.

"Ja sam u Parizu! Odličan trening danas sa Novakom. Idemo!", oduševljeno je napisao Alkaraz nakon treninga sa Đokovićem, uz famozno i nadaleko čuveno "Vamos" što pandan Novakom uskliku "Idemo".

 

 

Fotografije sa sparinga pokazale su da su odnosi između dva tenisera izuzetno prijateljski, uprkos njihovim uzbudljivim i napetim duelima tokom sezone.

Pre susreta sa Alkarazom, imao je još jedan zanimljiv trening sa Francuzom Gaelom Monfisom. Đoković je zamolio Monfisa da ga nauči da pleše, a ovaj mu je pokazao jedan plesni pokret.

Đoković je obećao da će ga ponoviti, što je i učinio na terenu, izazvavši smeh i dobro raspoloženje svih prisutnih.
 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading