NOVAK I ALKARAZ ŠOKIRALI SVET! Ovo niko od njih nije OČEKIVAO!

Autor:

Sport

29.10.2023

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo dan pred početak Mastersa u Parizu dvojica vodećih tenisera sveta doneli su zanimlivu odluku.

NOVAK I ALKARAZ ŠOKIRALI SVET! Ovo niko od njih nije OČEKIVAO!

Foto: printscreen/youtube.com

Najbolji svetski teniser doputovao je u subotu u Pariz, gde je uživo gledao finale Svetskog prvenstva u ragbiju, u društvu britanke albanskog porekla Rite Ore, a već sutradan nastavio s pripremama za početak pariškog Mastersa.

Novak Đoković je slobodan u prvom kolu, dok ga u drugom čeka pobednik okršaja saigrača iz reprezentacije Miomira Kecmanovića i Argentinca Tomasa Ečeverije.

Poznato je da se Nole prošle godine zaustavio na poslednjoj stepenici, kada ga je u borbi za trofej Mastersa u Parizu savladao Danac Holger Rune. Prema tome, srpski as brani 600 poena, a svaki preko toga bi mogao da bude važan u borbi za lidersku poziciju ATP liste na kraju godine.

Isto tako i Karlos Alkaraz ne odustaje da na kraju godine bude prvoplasiran, pa otuda još više čudi njihova odluka kojom su sve iznenadili - da treniraju zajedno!

Masters u Parizu je na svom Jutjub nalogu uživo prenosio susret na terenu dvojice najboljih tenisera na planeti, pa pogledajte kako je to izgledalo na Novakovom i "Karlitosovom" treningu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading