OVO JE HIT! Navijač pokušao Mesiju da URUČI Ronaldov dres! Reakcija Argentinca je ŠOKIRALA ceo svet! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.10.2023

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godinama su Portugalac i fudbaler Intera iz Majamija bili ljuti rivali na terenu.

OVO JE HIT! Navijač pokušao Mesiju da URUČI Ronaldov dres! Reakcija Argentinca je ŠOKIRALA ceo svet! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Leo Mesi

Argentinski superstar Lionel Mesi našao se u neprijatnoj situaciji kada mu je jedan navijač pokušao da dodeli dres Kristijana Ronalda!

Njih dvojica su bili najbolji fudbaleri sveta tokom prethodnih 15 godina, osvojili su 12 Zlatnih lopti, a rivalstvo između njih se razvilo u Španiji gde su nastupali za Barselonu i Real Madrid.

Mesi je trenutno član Inter Majamija, dok je Ronaldo u Saudijskoj Arabiji i igra za tamošnji Al Nasr.

Uprkos što igraju na različitim kontinentima, njihovi fanovi i dalje se raspravljaju oko toga ko je bolji fudbaler, pa je tako jedan navijač pokušao da iznenaditi Lea gurnuvši mu dres najvećeg rivala, što je iznenadilo fenomenalnog "gaučosa".

Preciznije, Leo Mesi je bio šokiran potezom mladog navijača, posle čega je nastavio da gleda u njega, što se može videti u video prilogu.

Inače, treba reći da je bivši as Barselone i PSŽ glavni favorit za osvajanje osme Zlatne lopte, pošto je selekciju Argentine odveo do pehara na nedavnom Mundijalu u Kataru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading