IVICA ILIEV EKSKLUZIVNO: "Hvala ŠTO ZOVETE kad je DOBRO! PRESREĆAN SAM"!

Autor:

Sport

30.10.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši sportski direktor Partizana ne krije zadovoljstvo.

IVICA ILIEV EKSKLUZIVNO: "Hvala ŠTO ZOVETE kad je DOBRO! PRESREĆAN SAM"!

Foto: Starsport

Ivica Iliev

Fudbaleri Partizana savladali su Voždovac rezultatom 3:0 u 13. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije.

Crno-beli su upisali 11. pobedu u nizu u srpskom šampionatu i lider su sa sedam bodova više od prvog pratioca Crvene zvezde.

Ovim povodom razgovarali smo sa bivšim fudbalerom i sportskim direktorom Partizana Ivicom Ilievim koji je ekskluzivno za naš portal Republika.rs podelio svoje impresije.

Republika

Foto: Starsport

Ivica Iliev

 

Moram da kažem hvala vam što ste me nazvali. Vi ste prvi koji zovu kada je dobro. Ulepšali ste mi dan, svi zovu kad je loše - nasmejano kaže Iliev, pa nastavlja:

- Sad je veoma lepa situacija. Igramo dobro i tu nema nikakvih problema. Nadam se da ćemo nastaviti tako - optimista je Ivica.

Poučeni iskustvom, fudbaleri Partizana opreznisu, idu utakmicu po utakmicu, a bivše krilo crno-belih smatra da se neće ponoviti pređašnje greške.

- Imali smo situaciju pre dve godine kada je Partizan imao pet bodova prednosti, pa je na kraju Zvezda slavila. Ja verujem da sad neće biti taj slučaj, duboko verujem u izabranike Igora Duljaja - završio je Ivica Iliev.

Partizanov niz pobeda drugi je najduži u Evropi, a padali su redom Vojvodina (2:0) Radnički Niš (2:1), Javor (3:1), IMT (3:2), Radnik Surdulica (3:2), Železničar (2:1), Napredak (2:0), Mladost Lučani (2:0), Spartak (3:0), Radnički Kragujevac (4:0) i Voždovac (3:0).

Naredni meč Crno-beli imaju već u sredu, 1. novembra, kada će gostovati ekipi Jedinstava iz Uba u šesnaestini finala Kupa Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading