PARTIZAN SVE REDOM KIDA: Samo jedan klub ispred crno-belih u čitavoj Evropi, FENERBAHČE I PSV IM GLEDAJU U LEĐA!

Autor:

Sport

27.10.2023

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledeći je Voždovac...

PARTIZAN SVE REDOM KIDA: Samo jedan klub ispred crno-belih u čitavoj Evropi, FENERBAHČE I PSV IM GLEDAJU U LEĐA!

Foto: Starsport

Partizanov neverovatan pobednički niz nastavlja se i dalje, pošto je nedavno u 12. kolu Superlige Srbije rutinski i ubedljivo dobijen Radnički 1923 u Kragujevcu - 4:0.

Crno-beli su zabeležili deseti uzastopni trijumf u Superligi, i tako se popeli na drugo mesto klubova sa najdužim pobedničkim nizom u evropskim prvim ligama ove sezone. Samo jedan klub ih trenutno nadmašuje, ali na veoma neobičan način.


Radi se o Vikinguru, klubu sa Farskih ostrva, koji je uspeo da spoji čak 12 pobeda uzastopno. Ali, i pored ovog izvanrednog niza, Vikingur se nalazi na drugom mestu na tabeli sa deset bodova zaostatka za vodećim Ki Klaksvikom. Ovo je zaista neobična situacija, ali to samo pokazuje koliko je Partizan impresivan u svom domaćem takmičenju.

Pored Partizana, još nekoliko klubova može da se pohvali sa impresivnim nizom pobeda. Fenerbahče, sa sjajnim triom Tadić - Džeko - Šimanski, ostvario je devet uzastopnih trijumfa u turskoj Superligi. PSV Ajndhoven iz Holandije takođe ima devet uzastopnih pobeda, dok Bran iz Norveške i Galatasaraj iz Turske imaju osam uzastopnih pobeda.

Hoće li uspeti da nastave ovaj fantastičan niz? Ostaje nam da vidimo u narednom kolu protiv Voždovca (nedelja, 18.30).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading