EGIPĆANIN RUŠI REKORDE: Salah preskočio Anrija i postao najbolji u istoriji!

Autor:

Sport

27.10.2023

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Liverpula je u velikoj formi.

EGIPĆANIN RUŠI REKORDE: Salah preskočio Anrija i postao najbolji u istoriji!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Liverpula u trećem kolu Lige Evrope savladali su na svom "Enfildu Tuluz, koji je dobio pravu fudbalsku lekciju - 5:1, a uprkos tome što je bio rezerva, Mohamed Salah je uspeo da obori jedan veliki rekord.

Na teren je ušao tek u 70. minutu, kada je njegov tim već vodio sa 4:1. Ali, naravno, nije mogao da odoli već u nadoknadi vremena postigao još jedan gol i time se upisao u istoriju kluba. Ovo je bio njegov 43. evropski gol za "Redse", čime je pretekao legendarnog Tjerija Anrija. Francuz je u dresu Arsenala postigao 42 gola na evro-sceni.

Salah je tako još jednom potvrdio da je u sjajnoj formi ove sezone. Na 12 utakmica je već postigao devet golova, uz četiri asistencije. Njegov učinak je zaista impresivan, a on se polako penje ka vrhu liste najboljih strelaca u istoriji Liverpula.

Ovaj uspeh je samo još jedan dokaz da je Salah jedan od najboljih fudbalera današnjice. Njegova brzina, preciznost i neverovatna tehnika su ono što ga čini posebnim. Sigurno je da će on biti jedan od ključnih igrača u nastavku sezone, kako u Ligi Evrope, tako i u domaćem prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading