ĐILASOVIH 619 MILIONA EVRA: Vučić: Gradske firme i preduzeća propadala, dok se on bogatio

Autor:

Vesti

27.10.2023

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U naše vremem i gradske firme i gradska preduzeća napreduju, a ne postoji niko ko se tako brutalno obogatio, rekao je Vučić.

ĐILASOVIH 619 MILIONA EVRA: Vučić: Gradske firme i preduzeća propadala, dok se on bogatio

Foto: Pink

Aleksandar Vučić prokomentarisao je to što je Dragan Đilas, lider SSP, priznao da je zaradio 619 miliona evra dok je bio na vlasti.

- On kaže da je u 10 godina uzeo 619 miliona evra. Ja vas pitam da li vi imate 60 ili 70 miliona evra godišnje ili vaši snimatelji ili bilo ko drugi? Jesu li oni svi pametni, a mi svi glupi. Postavlja se pitanje što je to radio dok je bio na vlasti, a gradske firme i gradska preduzeća su propadala dok se on bogatio. To je problem. U naše vremem i gradske firme i gradska preduzeća napreduju, a ne postoji niko ko se tako brutalno obogatio - rekao je Vučić.

Ističe da je dovoljno kad sami kažu da se time ponose.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (47)

Loading
Ena

27.10.2023 19:54

Najveći lopov u Srbiji je Đilas - i to je sam potvrdio. Sada bi sa opljačkanim parama od naroda Srbije da se ponovo vrati na vlast pa makar i na silu.

Krak

27.10.2023 21:05

I nikad kraja optužbama! Neka Djilas i slicnim njemu odgovaraju krivicno i stvar gotova! Dosta vise sa politickim imunitetom!

Kristina

27.10.2023 21:33

Đilas je sve strpao u svoj džep.

Toda

27.10.2023 21:33

Kako Djilasa nije sramota da se uopste na bilo koji način obrati gradjanima Srbije kada je za vreme njegove vlasti narod ostavio bez posla a onda se na njihov račun obogatio.Ajde sad lepo sve te pare sto je od naroda uzeo neka vrati narodu,neka ih da u humanitarne svrhe samo neka vrati na bilo koji način..Malo mu je sto se obogatio na račun naroda pa sad još želi opet da se vrati na vlast jer se u medjuvremenu potrošilo pa da se malo kasa dopuni.