DA LI SE SEĆATE NATAŠE RADAN IZ ZADRUGE? Preko noći je nestala, ŠIŠALA se na ĆELAVO, a sada se pojavila sa novim izgledom!

Autor:

Zabava

30.10.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Radan šokirala sve svojim novim izgledom!

DA LI SE SEĆATE NATAŠE RADAN IZ ZADRUGE? Preko noći je nestala, ŠIŠALA se na ĆELAVO, a sada se pojavila sa novim izgledom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nataša Radan je poznata ličnost u Srbiji, najpoznatija po svom učešću u rijaliti šou programu “Zadruga” koji se emituje na “Pink” televiziji. Nataša Radan je rođena 1999. godine u Leskovcu. Trenutno živi i radi u Beogradu.

 

Prvi put se pojavila na malim ekranima u trećoj sezoni “Zadruge” krajem 2019. godine. Učestvovala je u dve sezone rijaliti šou programa "Zadruga". Njen život u rijalitiju bio je obeležen intrigama i komplikovanim ljubavnim odnosima.

Mediji su posebno obratili pažnju na njene prisne fotografije sa popularnim folk pevačem Amarom Giletom. Na svom Instagram profilu, Nataša često objavljuje veoma provokativne i golišave fotografije. Imala je teško detinjstvo, ostala je bez oca kada je imala tri godine1.
Od osamnaeste godine brine sama o sebi.

 

 

Sada su se pojavile nove fotorafije, nakon duge medijske ilegale. Ono što je privuklo pažnju jeste status koji je Nataša objavila uz fotografiju:

- Ružna prošlost gradi lepu dušu - napisala je Nataša u opisu fotografije. 

Podsetimo, Nataša je imala turbulentan period iza sebe, šuškalo se da ju je bivši dečko ošišao na ćalevo, kada su se pojavile njene fotografije bez kose. Međuti, izgleda da se starleta sada potpuno smirila. 

 BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading