PRE VELIKE TRAGEDIJE, KODIĆI NAPRAVILI VESELJE: Mirko nije ni slutio da će ga sačekati TUŽNE VESTI!

Autor:

Zabava

30.10.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U porodici Kodić niko ni slutio nije da će se četiri meseca kasnije desiti velika tragedija.

PRE VELIKE TRAGEDIJE, KODIĆI NAPRAVILI VESELJE: Mirko nije ni slutio da će ga sačekati TUŽNE VESTI!

Foto: ATA Images, Printscreen, republika

Harmonikašu Mirku Kodiću preminuo je sin Aleksandar Kodić, koji je iznenada napustio svet. Tužne vesti pogodile su čitavu porodicu, a Republika saznaje da su oni samo 4 meseci ranije imali veliko slavlje u familiji. 

Naime, ćerka poznatog harmonikaša Rebeka Kodić maturirala je, što je njena majka objavila na Fejsbuk stranici i istakla koliko je ponosna na svoju mezimicu. 

 

 

Izvor blizak Kodiću nam je otkrio da je taj dan bio baš ponosan na svoju ćerku, pa su povodom toga napravili i slavlje u domu:

 

- Taj dan ni Silvija, ni Mirko neće zaboraviti. Rebeka se tad spremila za maturu, to je prosto dirljiv prizor bio. Oni su se ceo dan veselili, išli kod frizera, pre toga kupovali kombinacije, isprobavali haljine, pa šminka, to je stvarno. Taj dan, večeri, niko nije ni pomislio u najgoroj noćnoj mori da će doći do ovoga. Moj Mirko, to je mnogo drag čovek, ovo je strašno, sam Bog da mu podari snage da nastave dalje - rekla je komšinica Kodića s Voždovca. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading