CRNO NAM SE PIŠE! LEDENI CIKLON KREĆE KA SRBIJI! MIholjsko leto će "pojesti" ledeni vihor iz Evrope - DRASTIČAN PAD TEMPERATURE! (FOTO)

Autor:

Vesti

30.10.2023

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Ristić je takođe napomenuo da bi ovi hladni cikloni mogli stići nekoliko nedelja nakon što pogode Severnu Ameriku.

CRNO NAM SE PIŠE! LEDENI CIKLON KREĆE KA SRBIJI! MIholjsko leto će "pojesti" ledeni vihor iz Evrope - DRASTIČAN PAD TEMPERATURE! (FOTO)

Foto: Facebook, Shutterstock

Poznati meteorolog Ivan Ristić nedavno je uputio zabrinjavajuću poruku na svojoj Fejsbuk stranici, najavljujući mogući dolazak hladnog ciklona i zime u Evropu. Ristić je istakao da bi se iz pravog letnjeg vremena, za samo nešto više od dve nedelje, moglo zakoračiti u zimski period.

Prema Ristićevim rečima, CFS (Climate Forecast System) model ukazuje na mogućnost da bi se druga polovina novembra mogla obeležiti dolaskom polarnog vitloga, koji bi doveo do niskih temperatura. Ovo znači da bi Evropu mogla pogoditi značajno hladnija i nestabilnija klima.

Foto: Facebook

 

Njegova izjava izazvala je zabrinutost među ljudima, s obzirom na to da bi takav prelazak iz letnjeg vremena u zimu mogao značiti značajne promene u svakodnevnom životu, sa potencijalno nepredvidivim meteorološkim događajima.

Ivan Ristić je takođe napomenuo da bi ovi hladni cikloni mogli stići nekoliko nedelja nakon što pogode Severnu Ameriku, ali istakao je da će tačnost ovih prognoza biti potrebno sačekati i videti.

Dok se čeka dalji razvoj situacije i više informacija o mogućem dolasku hladnog ciklona.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading