GOLMAN SRBIJE U STILU BOGDANA BOGDANOVIĆA: "Mnogo sam srećan što sam ovde"!

Autor:

Sport

30.10.2023

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman rukometne reprezentacije Srbije Vladimir Cupara izjavio je da će njegov tim ići na pobedu u prijateljskim mečevima protiv Slovenije.

GOLMAN SRBIJE U STILU BOGDANA BOGDANOVIĆA: "Mnogo sam srećan što sam ovde"!

Foto: Starsport

Rukometaši Srbije okupili su se u Staroj Pazovi. Srbija će u okviru EHF nedelje odigrati dva prijateljska duela sa Slovenijom.

-Predugačak je ovo period da nisam bio sa reprezentacijom i mislim da će nam trebati nekoliko dana da se opet uklopimo, ali presrećan sam što je porodica ponovo na okupu. Kada se nosi dres Srbije svaka utakmica je prilika za dokazivanje i borbu za nešto više i tu nema mesta kalkulacijama. Pobeda je uvek i u svemu primarni cilj- izjavio je Cupara.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Cupara

 

Srbiji će mečevi sa Slovenijom da posluže kao dobra provera za EP, koje će biti odigrano od 10. do 28. januara naredne godine u Nemačkoj. Srbija se nalazi u grupi C sa selekcijama Islanda, Mađarske i Crne Gore.

- Daleko je EP, za sada ne razmišljamo o tome. Imamo dobru grupu, međutim kada god razmišljam o tome, imam specifičan osećaj. Sada u ovom trenutku, u ovom stanju možemo da budemo prvi u grupi, ali možemo da budemo i poslednji. Situacija je ujednačena, sve su to vrhunske ekipe, ali je i Srbija- dodao je Cupara.

Rukometaši Srbije će u Staroj Pazovi trenirati do petka, a onda će otputovati u Sloveniju.

- Jako mi je drago što sam ponovo na okupu sa ovom grupom ljudi da istaknem pre svega, posebno jer je prošlo skoro šest meseci. Zdrav sam! To je i meni i svim igračima najbitnije. Radujemo se ovom okupljanju, gladni smo novih izazova. Poznavajući sistem selektora Tonija Đerone svaka utakmica služi za što bolju pripremu i ne smemo da izađemo na dvoboj Sloveniji bez takvog pristupa. Ove dve utakmice su fantastična stvar, u pravom trenutku da vidimo gde smo, da stručni štab oceni na kom smo nivou i na čemu treba da se radi do Nemačke -  istakao je srpski rukometaš Predrag Vejin.

Srbija i Slovenija će prvi meč odigrati četvrtog novembra u Černomelju, a dan kasnije dve selekcije će se sastati u Kočevju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading