DEČIJI ROĐENDAN SE PRETVORIO U DRAMU! Deca završila u Tiršovoj zbog ove stvari koju su doktori uočili na rendgenu

Autor:

Vesti

30.10.2023

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta je upropastilo proslavu rođendana.

DEČIJI ROĐENDAN SE PRETVORIO U DRAMU! Deca završila u Tiršovoj zbog ove stvari koju su doktori uočili na rendgenu

Foto: shutterstock

ilustracija

Jedna majka iz Beograda želela je da svom detetu priredi rođendansku zabavu iz snova, ne sluteći da će nakon iste dete morati da odvede u bolnicu. Ovo dete, ali i još njih par, primljeno je u Tiršovu nakon zabave jer su im na snimku rendgena uočeni delovi ni manje ni više nego - žice, piše Telegraf.  

Danas roditelji troše pravo bogatstvo na rođendane svoje dece, od dekoracije, odevne kombinacije, pa sve do rođendanske torte, sve mora da bude savršeno. Neretko torte imaju i više spratova, kao i razne figurice u obliku junaka iz omiljenih crtanih filmova, koje mogu da budu i opasne.

Upravo je jedna takva rođendanska torta "uprskala" zabavu, nakon što je nekoliko dece progutalo žicu iz figurica koje su se nalazila na ovoj poslastici.

"Roditelji, obratite pažnju na fondan dekoracije na tortama, mafinima... Kako bi figurice mogle zadržati oblik, dekorateri često ojačavaju figurice čačkalicama, stiropor ok, žičicama… Par dece je sinoć završilo u Tiršovoj jer su progutali žičicu koja je držala uvo mede - upozorila je jedna korisnica Tvitera.

Nijedno dete nije hospitalizovano i nije bilo nikakvih dramatičnih detalja, na svu sreću, piše Telegraf.

U Tiršovoj je za naš portal potvrđeno da su u subotu primljena deca.

- Ali, niko nije hospitalizovan, svi su pušteni. Kod jednog deteta bilo je žice, ali ništa dramatično - navode u Klinici za Telegraf.

Ipak, na roditelje se apeluje da povedu računa pri odabiru slatkiša za njihove najmlađe, upravo zbog ovakvih situacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading