BASKET SE VRATIO KUĆI: U bloku 70 održan turnir 3x3 - potpredsednica Narodne skupštine, najmlađima podelila lopte! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor:

Sport

29.10.2023

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Basket se vratio na mesto uspeha, novobeogradske blokove.

BASKET SE VRATIO KUĆI: U bloku 70 održan turnir 3x3 - potpredsednica Narodne skupštine, najmlađima podelila lopte! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: TV Arena sport

U subotu u bloku 70 održan je košarkaški turnir 3x3 u organizaciji Arena sporta. Veliki broj posetilaca je bio prisutan tokom celog dana i blok 70 je imao priliku da gleda kvalitetan basket. 

 

 

Simbolično je odabran blok 70 kao jedan od blokova na Novom Beogradu gde su svoje prve sportske korake napravile velike zvezde ovog sporta.

Ovde su ljubav prema košarci razvili i neki od naših najuspešnijih političara, poput predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je detinjstvo proveo na novobeogradskim terenima.

Na turniru, kao gledaoca, zatekli smo i potpredsednicu Narodne skupštine Republike Srbije Sandru Božić, koja je napravila asistenciju prilikom pucanja na koš najmlađim igračima i tom prilikom im podelila lopte.

 

Ovakvih uspešnih sportskih manifestacija je sve više na Novom Beogradu, a nadamo se da će ih u budućnosti imati još s obzirom da je renovirano šetaliste Lazero Kardenas koje pruža pregršt novih terena i igrališta za decu.

Sport je najzdraviji način da našu decu odvojimo od računara, naučimo ih zajedništvu i fer pleju i kako da se ponašaju i kada dobijaju i kada gube.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading