PAO AVION, SUMNJA SE DA IMA PREKO 10 POGINULIH: Jeziv snimak (VIDEO)

Autor:

Svet

29.10.2023

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasna nesreća potresla je Brazil danas, kada se mali avion srušio nedaleko od glavnog aerodroma u Rio Branku, glavnom gradu države Akre.

PAO AVION, SUMNJA SE DA IMA PREKO 10 POGINULIH: Jeziv snimak (VIDEO)

Foto: twitter.com

Prema poslednjim informacijama, najmanje 12 osoba je izgubilo život u ovom tragičnom incidentu.

Policija je odmah izašla na lice mesta i pružila pomoć povređenima, ali je bilo suviše kasno za mnoge. Snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama prikazuju zastrašujući prizor - zapaljene olupine aviona usred guste amazonske šume. Vatra je buknula i brzo se proširila na okolno rastinje, što je otežalo spasilačke operacije.

 

 


Tačan uzrok pada aviona još uvek nije poznat, ali istražitelji su već na terenu i intenzivno rade na utvrđivanju svih činjenica. U međuvremenu, lokalni mediji prenose da su svedoci čuli eksploziju neposredno pre pada aviona, što ukazuje na mogući tehnički kvar ili kvar na motoru.

Ova nesreća je još jedan tragičan podsetnik na opasnosti koje vrebaju pilote i putnike u ovim udaljenim delovima Amazonije. Gusta džungla, nepredvidive vremenske prilike i ograničene mogućnosti spasilačkih timova često otežavaju hitne intervencije i spašavanje života.

Nadamo se da će istražitelji brzo pronaći odgovore i otkriti šta je tačno dovelo do ove nesreće. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading