DOGOVORILI SMO SE DA GLEDAMO ZVEZDU U LIGI ŠAMPIONA, A TI SI NAS NAPUSTIO: Ovako se od mladog Kodića OPRAŠTAJU DRUGOVI!

Autor:

Zabava

29.10.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadna smrt Aleksandra, sina Mirka Kodića, potresla je čitav region.

DOGOVORILI SMO SE DA GLEDAMO ZVEZDU U LIGI ŠAMPIONA, A TI SI NAS NAPUSTIO: Ovako se od mladog Kodića OPRAŠTAJU DRUGOVI!

Foto: republika, printscreen

Vest da je sin harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandar Kodić, pronađen u stanu mrtav pogodila je čitav region. Kako je Republika prva pisala policija je izašla na lice mesta, gde su ustanovili smrt u snu, ali je ipak izdat zvaničan nalog da se uradi obdukcija, kako bi se ustanovio pravi razlog ove tragedije.

Republika

Foto: E-Stock_caslav_vukojicic, Printscreen

Mirko Kodić i sin Aleksandar

Ekipa Republike je otišla do zgrade, u kojoj je mladi Kodić živeo, a u stanu smo zatekli njegovu majku, Jasnu Sladić, nemu od bola. Nije želela da se snima, s obzirom da i dalje ne može da dođe sebi od šoka i tuge, što smo, naravno, ispoštovali.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandar Kodić

Nakon toga pred našu ekipu izašao je Aleksandrov najbolji prijatelj, koji je insistirao da ostane anoniman, te nam je rekao da se društvo okuplja u stanu, kao i da nisu svesni činjenice da njihovog druga više nikad neće videti.

- Razumem ja vas, ali zaista Aleksandra nije bio deo javnog sveta, njega to nije zanimalo - rekao nam je Kodićev prijatelj, a kada smo ga pitali da li je istina da je Aleksandar bio zvezdaš i da je to ponosno isticao, prvo se nasmejao, prekstio i kroz suze nam rekao:

Republika

Foto: instagram.com

Aleksandar Kodić sa prijateljima

Aleksandar je bio vatreni najvijač Crvene Zvezde, što se kaže Zvezda mu je bila u krvi. Ponosio se Zvezdom, kao i svi mi što smo trenutno ovde. Zajedno smo išli na sve utakmice, dogovor je bio i sada da svi zajedno gledamo Zvezdu u Ligi šampiona, sve je bilo dogovoreno, osim da njega više nema. Nismo se dogovarali da nas napusti zauvek. Alek je bio veran drug, od reči što se kaže, ovo nas je zateklo.

Inače, došli smo u posed privatnih fotografija Aleksandra Kodića, a kako smo uspeli da saznamo, među kolegama je bio baš voljen. Fotografije su nastale pre nekoliko meseci, a Aleksandar je letnji odmor proveo na Crnogorskom primorju, uživajući sa društvom, pa niko nije ni slutio da će doći do ovakve tragedije.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen

Komšinica Aleksandra Kodića

Komšinica: Našli su ga ukočenog

Kada smo napuštali zgradu, sreli smo Aleksandrovu komšinicu, koja nam je otkrila do sada nepoznate detalje.

- Našli su ga ukočenog, ja posle stvarno ne znam šta se sve dešavalo. Bila je i Hitna pomoć ovde na licu mesta, ali nažalost ništa nismu mogli da učine. Komšinicama mi je rekla da mu nekoliko dana nije bilo dobro, da je došao kući da se odmori. Majka mu je ovde, u ovom stanu. Ovo je velika tregedija, jadno dete - rekla je gospođa za naš list.

Republika

Foto: ATA Images

Mirko Kodić

Mirko nije dolazio u stan gde mu je sin preminuo

Prijatelj Aleksandra Kodića, kog smo zatekli na licu mesta, kaže da njegov otac Mirko, nije bio u stanu gde mu je sin iznenada preminuo.

- Svi smo u šoku, i porodica i prijatelji. Stvarno ne znam ništa, nismo se čuli sa Mirkom, u šoku sam. Znam da Mirko nije dolazio u stan - rekao je Kodićev najbolji prijatelj, koji je dodao je čuo da je harmonikašu pozlilo, kao i da je završio u bolnici, te da sigurno zbog toga i  nije smogao snage da dođe u stan gde mu je sin pronađen mrtav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading