ALEKSANDAR KODIĆ PRED SMRT POSLEDNJE MESECI PROVEO OVDE: Došli smo u posed fotki, napustio Srbiju zbog OVOGA!

Autor:

Zabava

29.10.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika u posedu fotografija preminulog sina Mirka Kodića!

ALEKSANDAR KODIĆ PRED SMRT POSLEDNJE MESECI PROVEO OVDE: Došli smo u posed fotki, napustio Srbiju zbog OVOGA!

Foto: E-Stock_caslav_vukojicic, Printscreen

Vest da je sin harmonikaša Mirka KodićaAleksandar Kodić pronađen u stanu mrtav pogodila je čitav region. Naime, policija je izašla na lice mesta, kako saznaje Republika, gde su ustanovili smrt u snu, ali je ipak izdato zvaničan nalog da se uradi obdukcija, kako bi se ustanovio pravi razlog ove tragedije. 

Foto: ATA Images, Printscreen

Aleksandar Kodić i Mirko Kodić

 

Republika je došla u posed privatnih fotografija Kodića, koji je iznenada preminuo. Poznato je da je mladi Kodić bio konobar u jednom prestižnom kafiću i restoranu, a kako smo uspeli da saznamo, među kolegama je bio baš voljen. 

Fotografije do kojih smo došli, možete pogledati u galeriji koja se nalazi u nastavku:

Fotografije su nastale pre nekoliko meseci, Aleksandar je letnji odmor proveo na Crnogorskom primorju, uživajući, pa niko nije ni slutio da će doći do ovakve tragedije.

Inače, Mirko Kodić je tokom jučerašnjeg dana završio u bolnici, nakon što mu je pozlilo. Za Republiku su se oglasila mnoge Kodićeve kolege sa estrade, koje su bile šokirane tužnom istinom da je harmonikaša napustio naslednik. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading