NAŠA PEVAČICA OPTUŽENA ZA KRAĐU: Svi dokazi isplivali na videlo, imala SAUČESNIKE!

Autor:

Zabava

30.10.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika optužena da je pokrala pevačicu!

NAŠA PEVAČICA OPTUŽENA ZA KRAĐU: Svi dokazi isplivali na videlo, imala SAUČESNIKE!

Foto: instagram/prinstscreen sandraafrika

Sandra Afrika

Pevačica Sandra Afrika optužena je od strane Natalije i Sani Ibraimov iz muzičke grupe ,,Trik Fx" da ih je pokrala svojevremeno. Naime, kako Sani ističe, Natalija je vredno radila tri dana na jednoj pesmi, a samo nešto kasnije su saznali da je Afrika izbacila pesmu i spot. 

U sve su umešali i Sandrine saradnike:

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Sandra Afrika

 

- Čak su i pokrali morao to da kažem, jeste pokrali. Mi uradimo pesmu, sedimo mi dve, tri noći, pijemo, to jest oni piju ja kupujem pivo i odjednom Sandra Afrika... I onda odjednom ona snimila spot i pesmu koju je Natalija sedela tri noći i radila pesmu, ali nije Sandra kriva nego Moreno, ali ni on kriv dečko, morao je da kupi novi stan. i onda ispadnemo, znaš šta ispadne sad, sad ću ti opisati ovako, kako je odvratna, jadan ovaj čovek pored nje, ona sam blablabla... - govori Sani, te Natalija nastavlja:

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Sandra Afrika

 

- Da, ja sam bolesna, ja sve čitam. Sani kaže nisam normalna, ali ja čitam i tako bi nekad odgovorila sltako onako sočno kako ja umam, ali ona razmislim i pomislim na te ljude koliko su nesrećni ustvari kada oni imaju vremena da sede kući i komentarišu da li se moj ruž razmazao, da li moja šminka nije našminkana profesionalno, da li mi je možda masna kosa, tako neke gluposti, aliu aja pričam sad ne znam o nekoj pesmi ili o nekom spotu. Tako da videćeš komentare pošto ja imam tu energiju i ja kad pričam ja sam sva takva, a Sani je tako fin - govori Natalija za Skandal.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading