MAJSTOR SVOG ZANATA: Partizanov VIRTUOZ DOŠAO DO JUBILEJA!

Autor:

Sport

30.10.2023

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli heroj iz senke.

MAJSTOR SVOG ZANATA: Partizanov VIRTUOZ DOŠAO DO JUBILEJA!

Foto: Starsport

Starsport

Beskompromisni borac na terenu, čovek koji uvek daje sve od sebe, a lopte mu "imaju oči" Bibras Natho podelio je u pobedi nad Voždovcem(3:0) svoju 50. asistenciju u dresu Partizana.

- Da igram ovako i imam 25 godina, Partizan bi me prodao za 5 miliona - Govorio je Natho za portal Republika.rs na pripremama u Sloveniji.

Nije sjajnom Izraelcu bilo pravo što nije kapiten crno-belih, ali je nastavio da daje sve od sebe i u mnogome je razlog što su puleni Igora Duljaja na čelu Mozzart Bet Superlige Srbije sa sedam bodova više od Crvene zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

 

 -Gde god se okrenete statistika i brojevi, ali ne mogu da krijem, lep je osećaj. Ipak, ono što je najvažnije je da zadržimo ovakvu energiju, duh i momentum, da na ovaj način nastavimo i privedemo jesenju polusezonu kraju - kaže Bibras i dodaje da je ekipa "crno-belih" odradila odličan posao na jučerašnjoj utakmici.

- Normalno je da se na poluvreme ode bez golova. Ekipe se na početku zatvore i imaju snage i da trče, dok se kasnije ta snaga gubi i prinuđen si da igraš otvorenije. Tu onda vidimo našu šansu i postižemo golove - zaključio je Natho.

Crno-beli već u sredu, 1. novembra, gostuju ekipi Jedinstava iz Uba u šesnaestini finala Kupa Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading