KAPITEN PARTIZANA NAKON PRVENCA: "Iskoristio sam šansu, presrećan sam"

Autor:

Sport

21.10.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Probio je led u Subotici.

KAPITEN PARTIZANA NAKON PRVENCA: "Iskoristio sam šansu, presrećan sam"

Foto: Starsport

Svetozar Marković

Fudbaleri Partizana pobedili su Spartak u Subotici sa 3:0(0:0) u 12. kolu MozzartBet Superlige Srbije.

Otpor organizovanih Subotičana slomio je Svetozar Marković nakon kornera u 69. minutu, kada je uhvatio volej i postigao prvenac ove godine.

Nije krio zadovoljstvo kapiten crno-belih.

- Bila je teška utakmica, kao i svaka u našem prvenstvu! Ekipa Spartaka je stvarno dobra, što su i pokazali u prvom poluvremenu. Najvažnije je da smo pobedili i uzeli sva tri boda.  Prvi gol u sezoni! Imao sam i u prethodnim utakmicama nekoliko šansi koje nisam iskoristio, ali sada mi je pošlo za rukom i srećan sam zbog toga, naravno! - rekao je Marković, pa se osvrnuo na saradnju sa Minailom Ilićem kome je poništen pogodak.

Republika

Foto: Starsport

Mihailo Ilić

 

- Najbitnije je da verujemo sami u sebe, u saigrače, da ne paničimo i da čekamo priliku da ugrozimo protivnika. Nadam se i da će Ilke (Mihailo Ilić – prim.aut) uskoro postići svoj prvi gol. Što se tiče uticaja na njega, trudim se da mu pomognem u svakom smislu, ali isto tako i on meni dosta pomaže - zaključio je Svetozar Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading