VAPAJ IGORA DULJAJA: Moji igrači su HEROJI KOJI NE PRIMAJU PLATU! Razmišljam da li će ih neko IZBACITI IZ STANA!

Autor:

Sport

20.10.2023

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umesto o pobedi, trener Partizana pričao je o problemima u klubu.

VAPAJ IGORA DULJAJA: Moji igrači su HEROJI KOJI NE PRIMAJU PLATU! Razmišljam da li će ih neko IZBACITI IZ STANA!

Foto: star sport

Duljaj

Igor Duljaj nije želeo mnogo da priča o utakmici, već je posle meča pobedu posvetio članu stručnog štaba, koji prolazi kroz težak period zbog smrtnog slučaja. 

- Želeo bih da posvetim ovu pobedu našem kolegu Saši Tomiću, čija je majka danas preminula, ja kao trener i svi moji igrači mu posvećujemo pobedu jer je veoma važan za naš klub - rekao je Duljaj, a onda šokirao priznanjem o situaciji u klubu.

Republika

Foto: Starsport

Igor Duljaj

 

- Mnogo toga mi leži na srcu. Moram da kažem... PFK nije "pomozite fudbalskom klubu". Neka se ljuti ko god hoće, neka rade sa mnom šte god žele. Ovi momci treniraju, a ja razmišljam da li će nekoga da izbace iz stana, da li će da prime platu. A ja da im pričam da je zelena trava, plavo nebo, cveta cveće u proleće. Ovi momci su junaci. Ruka koja daje je uvek iznad ruke koja prima. Neka dođe ko god hoće, neka promene trenera, ali dajte ovim momcima da imaju uslove da prehrane sebe i svoje roditelje, jer dosta ljudi živi od toga. Meni je to na srcu, ja sam moram da kažem ovo, da im pričam bajke, to ne mogu. Neka bude sa mnom, šta god, bilo je 3:0. Ovi momci na tribini dolaze o svom trošku, odvajaju svoj džeparac. Ako ima neko neku ideju, neka kaže. Ja ne mogu više pred igračima da razmišljam da li je neko dobio kiriju, da li će da ih izbace iz stana, da li će imati detetu da kupi mleko - zagrmeo je Igor Duljaj.

Ostaje da se vidi kakva će biti reakcija iz kluba.

Partizan ima fenomenalne rezultate u domaćem prvenstvu, ali je očigledno situacija u klubu jako teška.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
VODJA BATINAS I ARSINA DVA

21.10.2023 00:09

DULJAJE NE DAJ DA SE KLUB NISTI. POMOZI DA SE VAZURA I NEDIC SKLONE. A VLAST !? NJIH CE BOG KAZNITI.