DULJAJ DOBIJA VELIKO POJAČANJE? Dobro poznato LICE trenira sa Partizanom! Istekao mu je UGOVOR!

Autor:

Sport

16.10.2023

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Humskoj je igrao dve i po godine.

DULJAJ DOBIJA VELIKO POJAČANJE? Dobro poznato LICE trenira sa Partizanom! Istekao mu je UGOVOR!

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Fudbaleri Partizana u sredu su posle ti dana odmora krenuli sa radom i pripremu za gostovanje Spartaku u Subotici. Ovaj meč pomeren je za petak od 20 časova, posle dogovora oba kluba, iako je prvobitno trebalo da se odigra u subotu.

Šef stručnog štaba crno-belih Igor Duljaj nema na raspolaganju dvojicu igrača, pošto je Mihajlo Ilić sa "orlovima", dok se Aldo Kalulu nalazi sa selekcijom Konga, ali je na treninzima "parnog valjka" jedno dobro poznato ime.

Reč je o Alesandru Lutovcu, koji se posle šest meseci rastao sa austrijskim Ridom, koji je ispao u drugu ligu, pa je nekadašnji igrač Rada postao slobodan igrač.

Foto: Starsport

 

Grobari su već upućeni u njegove kvalitete, budući da je Beograđanin u dresu lidera Superlige Srbije tokom dve i po godine odigrao 88 utakmica u svim takmičenjima. Postigao je tri gola i upisao osam asistencija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading