DULJAJ PONOVO POZIVA GROBARE: "POTREBNA nam je vaša POMOĆ"!

Autor:

Sport

06.10.2023

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan mnogo bolje igra uz podršku navijača.

DULJAJ PONOVO POZIVA GROBARE: "POTREBNA nam je vaša POMOĆ"!

Foto: Printscreen/Youtube/FK Partizan

Fudbaleri Partizana u subotu od 18.30 časova dočekuju Mladost u 11. kolu Superlige na stadionu u Humskoj.

Crno-beli su se pobedom nad Napretkom u Kruševcu (2:0) vratili na prvo mesto na tabeli posle tačno 566 dana. 

Trener Partizana Igor Duljaj govorio je o predstojećoj utakmici, a smatra da "parni valjak" neće imati lak posao.

- Čeka nas teška utakmica, pogotovo jer dolazi pred reprezentativnu pauzu i iz iskustva znam koliko to ume da bude neugodno. Mladost ima iskustvo, počev od golmana Stamenkovića, preko Miloševića kojeg poznajem još iz Ukrajine, do Tumbasevića. Stižu bez opterećenja u Humsku, nemaju imperativ pobede i to je za njih olakšavajuća okolnost. Uspeli su u prošlom kolu da uzmu bod viceprvaku TSC-u, koji je sinoć odigrao fenomenalno protiv Olimpijakosa. Samim tim su osokoljeni i zato verujem da će doći da se nadigravaju - rekao je Duljaj.

Republika

Foto: Starsport

Igor Duljaj

 

Osvrnuo se strateg crno-belih na podršku navijača.

Republika

Foto: Starsport

Navijači Partizana

 

- Koliko god ljudi da dođe na stadion, nama je potrebna podrška, pogotovo igračima. Stvarno nam navijači puno znače, oni nas uvek poguraju kada ne ide. U poslednjih nekoliko utakmica smo ih dovodili do stresa, gubili smo, pa okretali...Nadam se da će sutra ipak da bude drugačije. Nema opuštanja, maksimalno smo koncentrisani. Naš cilj je da osvojimo tri boda i to je jasno. Po tradiciji su Lučani uvek neugodan rival za nas, daju veliki broj golova iz prekida, odlično igraju glavom i moramo da pazimo na to. Najvažnije je kako ćemo mi da uđemo u meč, da dobro otvorimo - kaže trener Partizana.

Raduje ga dobra forma Alda Kalulua.

- Za ljude koji ga ne poznaju on je sigurno neka vrsta iznenađenja. Veliki je profesionalac, uvek na treningu daje maksimum. Videlo se i koliko mu je gol značio. Imao je krizu kada je došao, nije prošao pripreme, nije dugo radio sa ekipom i bile su mu potrebne utakmice. Ulazi polako u formu, kao i Zahid. Tek posle ove pauze, kada budemo dodatno radili, očekujem da pojedini igrači još više "nadođu" - zaključio je Igor Duljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
VAZURU NEKO CUVA

06.10.2023 18:39

KAD DODJE NOVA UPRAVA , DOLAZIMO !

Dok je ova BAGRA nema nas

07.10.2023 13:18

NAJURITE KILAVOG VAZURU.