DULJAJ ZADOVOLJAN POSLE POBEDE: Mladenci, srećno! Divna fudbalska predstava, kontrolisali smo igru!

Autor:

Sport

01.10.2023

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan rutinski savladao Napredak u Kruševcu - 2:0 (1:0).

DULJAJ ZADOVOLJAN POSLE POBEDE: Mladenci, srećno! Divna fudbalska predstava, kontrolisali smo igru!

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Fudbaleri Partizana novi su lideri Superlige nakon što su u desetom kolu savladali Napredak u Kruševcu sa 2:0 (1:0) i došli do 22 boda, dva više od TSC i četiri više od Crvene zvezde. Crno-beli na prvom mestu na tabeli nisu bili 18 meseci ili, još preciznije, od 2. aprila 2022, a od tada do juče prošlo je tačno 547 dana!

Foto: Starsport

LIDERI: Fudbaleri Partizana

Nije bilo lako, pošto je golman Napretka Vladimir Savić branio sve živo, a onda je Aldo Kalulu, posle centaršuta Belića i nespretnog izbacivanja jednog igrača Napretka, postigao prvenac u Partizanu. U nastavku meča gosti su pritiskali, Saldanja je bio najbliži pogotku kada je pogodio stativu, a sve muke navijačima crno-belih prekratio je Stefan Jovanović autogolom u 75. minutu i postavio konačan rezultat.

Trener crno-belih Igor Duljaj bio je zadovoljan, a pre utisaka s meča u kameru TV Arenasport uputio je jednu čestitku.

- Moram da čestitam mladencima koji su imali svadbu pored našeg restorana. Glasna je bila muzika, neka su živi i zdravi. Moram da pohvalim i protivnika što je igrao fer i korektno. Prava sportska utakmica. Kontrolisali smo igru, dali smo dva gola, imali smo još šansi i mirno smo priveli meč kraju. Divna fudbalska predstava, za navijače se i igra fudbal - rekao je Duljaj.

"Parni valjak" u narednom, 11. kolu domaćeg šampionata ugostiće lučansku Mladost, a taj meč na programu je u subotu od 18.30 časova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading