EMOTIVNO U KRUŠEVCU: Evo kako su se "grobari" oprostili od ubijenih Srba na Kosmetu!

Autor:

Sport

01.10.2023

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sloga biće poraz vragu".

EMOTIVNO U KRUŠEVCU: Evo kako su se "grobari" oprostili od ubijenih Srba na Kosmetu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana gostuju Napretku u Kruševcu u okviru desetog kola Superlige Srbije, a eventualnom pobedom mogli bi i na prvo mesto na tabeli posle skoro godinu i po dana posta.

Stadion u Lazarevom gradu je solidno popunjen, a navijači crno-belih su masovno stigli na ovo gostovanje. Ovu priliku iskoristili su da odaju počast nastradalim Srbima na Kosovu i Metohiji, koji su početkom nedelje ubijeni u obračunu sa albanskim okupatorima u južnoj srpskoj pokrajini. 

Među "grobarima" su brojni baneri, sveprisutni na sportskim događajima na kojima igraju naši zemljaci, a na kojima je oslikana mapa Kosmeta i piše: "Nema predaje". Takođe, tvrdo jezgro Partizanovih navijača odlučilo je da se od sunarodnika oprosti emotivnom porukom, istaknutom na tribini za gostujuće navijače. Na transparentu je pisalo: "Čuj narode, svi skinite kape, pomen da činim vitezovima našega naroda". Ispod toga stajao je odvojen transparent: "Večna slava stradila u Banjskoj".

Republika

Foto: Starsport

NEMA PREDAJE: Poznati baner među "grobarima"

Pristalice "parnog valjka", jedne od dve najjače i najorganizovanije navijačke grupe u zemlji, očigledno dele tugu sa "delijama", inače najljućim rivalima, zbog ubijenih sunarodnika. Zajedno su nedavno prisustvovali pomenu u Hramu Svetog Save, a na stadionu Mladost istakli su istu poruku kao i Zvezdaši u subotu protiv Radničkog iz Niša: "Sloga biće poraz vragu".

Podsetimo, ubijeni su Stefan Nedeljković, Bojan Mijailović i Igor Milenković iz Zvečana i Leposavića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading