"JOŠ RAĐAJU MAJKE OBILIĆE": "Delije" zagrmele u 31. minutu i brutalnom koreografijom odale počast ubijenom Stefanu!

Autor:

Sport

30.09.2023

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omaž na meču Zvezda - Radnički u Superligi.

"JOŠ RAĐAJU MAJKE OBILIĆE": "Delije" zagrmele u 31. minutu i brutalnom koreografijom odale počast ubijenom Stefanu!

Foto: FK Crvena zvezda

Delije

Fudbaleri Crvene zvezde vode sa 1:0 protiv Radničkog iz Niša na poluvremenu utakmiceu desetog kola Superlige Srbije, a strelac gola bio je Mirko Ivanić.

Meč na Marakani ima i veliko značenje za navijače crveno-belih - "delije", koje se opraštaju od Stefana Nedeljkovića, Srbina iz Zvečana koji je nastradao tokom obračuna sa okupatorskom albanskom policijom početkom nedelje na severu Kosova i Metohije.

Foto: FK Crvena zvezda

U CENTAR: Poruka "delija"

Zvezdaši su u njegovu čast ćutali 31 minut utakmice protiv Radničkog, a onda su složno uglas zagrmeli što je svima na najvećem srpskom stadionu uteralo jezu u kosti. Takođe, ogradu na severnoj tribini krasi velika fotografija Nedeljkovića sa uzdignuta tri prsta, dok je odmah pored okačen transparent: "još rađaju majke Obiliće".

Iznad severnog stajanja na Marakani postavljen je i transparent "sloga biće poraz vragu", što je verovatno nastavak inicijative "delija" da se obuzda zla krv među navijačkim grupama u Srbiji nakon tragičnog događaja u Banjskoj.

Foto: Starsport

PATRIOTE: Navijači Zvezde

Stefan Nedeljković je, inače, bio istaknuti član Zvezdinog severa i pripadao je grupi sa Kosmeta, koja je i te kako aktivna na utakmicama najtrofejnijeg srpskog kluba. Osim njega, albanski teroristi koji se kriju pod plaštom takozvane kosovske policije ubili su još i Bojana Mijailovića i Igora Milenkovića.

Vredi napomenuti da su i pristalice Radničkog, popularne "meraklije" u sektoru namenjenom gostujućim navijačima okačili transparent sa natpisom: "slava herojima" i njihova imena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading