"DELIJE" PRIPREMAJU OMAŽ UBIJENOM SABORCU: Evo šta planiraju na utakmici protiv Radničkog u subotu!

Autor:

Sport

29.09.2023

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severna tribina oprašta se od Stefana Nedeljkovića.

"DELIJE" PRIPREMAJU OMAŽ UBIJENOM SABORCU: Evo šta planiraju na utakmici protiv Radničkog u subotu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 18.05 igraju protiv Radničkog iz Niša, u okviru desetog kola Superlige Srbije, a meč na Marakani imaće posebnu simboliku i posvetu u izvedbi najvatrenijih navijača - "delija".

Severna tribina iskoristiće pomenuti meč da se još jednom oprosti od saborca Stefana Nedeljkovića, koji je ubijen tokom sukoba u Banjskoj na Kosovu i Metohiji od strane albanskih terorista.

Delije su se tom prilikom oglasili zvaničnim saopštenjem, koje prenosimo u celosti:

- Želimo da obavestimo sve Zvezdaše da na utakmici protiv Radničkog iz Niša, neće biti navijanja prvih 31 minut. To će biti jedan od načina na koji ćemo odati počast našem Stefanu Nedeljkoviću, koji je junački dao život za svoju rodnu grudu.Pozivamo sve navijače da sutra dođu na utakmicu da se oprostimo i na stadionu od Stefana i ostalih srpskih junaka poginulih na Kosmetu. Da pomognemo našoj ekipi da ostvari pobedu i dobije vetar u leđa i sa naše tribine, pred Ligu šampiona i važnu utakmicu protiv Švajcarske. SVI NA SEVER!!! - piše u saopštenju navijačke grupe "delije sever".

Foto: Privatna arhiva

Stefan Nedeljković

Prethodno, oni su dan nakon tragedije organizovali pomen za Stefana Nedeljkovića u beogradskom Hramu Svetog Save, na koji se odazvalo nekoliko hiljada ljudi, među kojima i najveći rivali iz Partizanove navijačke grupe "grobari".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ciganarija

29.09.2023 17:03

PARADERI! A OSTALI POGINULI. STA SA NJIMA.