DELIJE IZDALE SAOPŠTENJE ZBOG UBISTVA NAVIJAČA ZVEZDE! Večan spomen novim Obilićima! Kosmet ZEMLJA NAŠA!

Autor:

Sport

26.09.2023

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasili se navijači Crvene zvezde.

DELIJE IZDALE SAOPŠTENJE ZBOG UBISTVA NAVIJAČA ZVEZDE! Večan spomen novim Obilićima! Kosmet ZEMLJA NAŠA!

Foto: Republika

Delije protiv Monaka

Povodom tragičnih događaja koja su se desila na Kosovu i Metohiji i ubistva srpskih građana od strane albanske policije, odložen je 171. večiti derbi.

Među žrtvama našao se i Stefan Nedeljković, navijač kluba s Marakane, koji je dugo godina provodio na tribinama najvećeg srpskog stadiona navijajući za crveno-bele.

Posle oba kluba Partizana i Crvene zvezde, oglasile su se i delije, a najvatrenije pristalice crveno-belih odale su počast saborcu i izdale saopštenje koje prenosimo u celosti:

Foto: Instagram/Delije

Ubijeni Stefan Nedeljković

- Obraćamo se svim Delijama, simpatizerima Crvene Zvezde ali i svim građanima Srbije. U nedelju ujutru herojski je za svoj narod i svoju otadžbinu život položio naš drug sa tribine Stefan Nedeljković.

U vreme kada je trebalo da se odigra derbi sa Partizanom, sutra (sreda) u 19 časova u hramu Svetog Save na Vračaru održaće se pomen za pokoj duše Stefanu i ostalim herojima koji su pali na Kosovu i Metohiji za slobodu našeg naroda i naše zemlje! Obavestite sve koje poznajete, povedite svoje roditelje, decu, prijatelje... Da pokažemo zahvalnost onima koji su stradali za sve nas!

Večan spomen novim Obilićima! KOSMET VEČNO ZEMLjA NAŠA! - stoji u saopštenju delija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading