ZVEZDA JE TRAŽILA IZUZEĆE JOVANOVIĆA! Odlaganje derbija MOŽE da ispuni ŽELJU šampionu! Evo i KAKO!

Autor:

Sport

26.09.2023

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ne žele da im pravdu deli najbolji srpski arbitar.

ZVEZDA JE TRAŽILA IZUZEĆE JOVANOVIĆA! Odlaganje derbija MOŽE da ispuni ŽELJU šampionu! Evo i KAKO!

Foto: Starsport

Srđan Jovanović

Iako se s nestrpljenjem iščekivao prvi ovosezonski večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde, do 171. okršaja najljućih rivala ipak neće doći zbog tragičnih dešavanja na Kosovu i Metohiji.

Pripadnici albanske policije ubili su četvoricu Srba, zbog čega je sredu 27. septembar, Vlada Republike Srbije proglasila dan žalosti, pa se utakmica na stadionu u Humskoj neće ni odigrati.

Povodom odlaganja derbija, oglasili su se crno-beli, a sudeći iz ove perspektive ovakva situacija s pomeranjem utakmice odgovaraće najtrofejnijim srpskim klubovima.

Kako "Republika" saznaje", na Marakani bi mogli da istraju u svom cilju, odnosno, da im u derbiju sudi bilo ko sem Srđana Jovanovića. Najbolji srpski arbitar delegiran je za 171. okršaj u Humskoj, ali je Zvezda tražila njegovo izuzeće, naglašavajući da jedino ako je Jovanović na centru, ne žele da izaću na megdan Partizanu.

Republika

Foto: Starsport

 

U međuvremenu, budući da će se ponovo delegirati sudije za isto kolo (pošto je kompletno 9. odloženo) u Ljutice Bogdana mogu da se nadaju da će na novom delegiranju arbitara dobiti nekog drugog umesto Jovanovića.

Partizanu prija odlaganje jer su grobari najavili bojkot utakmice, pa se u Humskoj nadaju da će do narednog termina iste, najvatreniji navijači promeniti mišljenje i bodriti svoje ljubimce. Za to je, međutim, potrebno da se izglade nesuglasice na relaciji uprava-navijači, koji su sve dublji, a odane pristalice "parnog valjka" zahtevaju odlazak kompletnog rukovodstva.

Nasuprot ljutom rivalu, Crvena zvezda će dobiti dan više odmora uoči važnog meča u drugom kolu Lige šampiona. Izabranici Baraka Bahara u sredu 4. oktobra dočekuju švajcarski Jang Bojsa na Marakani, a taj duel mogao bi u budućnosti da odluči kome će pripasti treća pozicija u G grupi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
FSS ZVEZDINA PRCIJA

27.09.2023 11:29

PARTIZAN JE PROTIV ZVEZDASA DEJANA SANTRACA. STA SE CUTI.