DA LI ĆE ZVEZDI BITI ISPUNJENA ŽELJA? Oglasio se prvi čovek Sudijske organizacije! Evo šta kaže o IZUZEĆU Beograđanina!

Autor:

Sport

25.09.2023

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ne žele da igraju derbi ako sudi Srđan Jovanović.

DA LI ĆE ZVEZDI BITI ISPUNJENA ŽELJA? Oglasio se prvi čovek Sudijske organizacije! Evo šta kaže o IZUZEĆU Beograđanina!

Foto: Starsport

Srđan Jovanović tokom 167. Večitog derbija

Predsednik Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije, Dejan Filipović, oglasio se dva dana uoči 171. Večitog derbija.

On je za "Meridian sport" govorio o odluci komisije da za najveću fudbalsku svetkovinu između Partizana i Crvene zvezde odredi Srđana Jovanovića iz Beograda da deli pravdu.

Ekspresno se oglasio šampion Srbije, s Marakane je stigla informacija da klub iz Ljutice Bogdana ne želi da izađe na teren Večitog derbia, ukoliko je Jovanovićem "na centru".

Republika

Foto: Starsport

 

- Srđan Jovanović je do sada sudio tri večita derbija, dva u sezoni 2021/22, kada je u prolećnom delu šampionata odradio fenomenalan posao. Delio je pravdu na vrhunskom nivou u momentima kada se reševalo pitanje borbe za trofej. Bez ikakve dileme on je naš najbolji arbitar. Želimo da svojim znanjem i iskustvom uveliča srpsku fudbalsku svetkovinu - rekao je Filipović za "Meridian sport" i dodao:

- Ne postoji nikakva pozadinska priča, ne postoji ništa drugo osim jednog jedinog cilja – da sve protekne u znaku fudbala, bez greške i problema. Jednoglasno smo na Sednici doneli odluku da baš Jovanović bude glavni sudija, a njegovi kvaliteti i karijera jasno pokazuju zašto je izbor pao na njega - istakao je Dejan Filipović, predsednik Sudijske komisije FSS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ivan

25.09.2023 15:23

Ma nemoj bre da vam padne napamet da neizadjete na teren,skidate gace a utakmica nije ni pocela,ko je bre Vama dao to pravo da brukate dres i grb koji igraci nose i za koji ste i Vi i oni debele placeni,koste bre vi da delegirate sudije i nas navijace da brukate na taj nacin,ako izgubite izgubili ste ali unapred poraz niti smo,niti cemo ubuduce prihvatiti,u sredu srce na teren pa sta bude,ali hocemo i zahtevamo srce i krv na teren,pokazite jednom zasvagda u cemu je razlika izmedju nas cigana i placen.siptarije!!!