ZVEZDO, PAZI SE! Klupa Švajcaraca JAČA nego prvi tim! Evo na koga treba obratiti POSEBNU pažnju!

Autor:

Sport

25.09.2023

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubedljivom pobedom u prvenstvu, Jang Bojs je pokazao da Zvezda ima razloga za brigu pred "meč odluke" za ostanak u Evropi.

ZVEZDO, PAZI SE! Klupa Švajcaraca JAČA nego prvi tim! Evo na koga treba obratiti POSEBNU pažnju!

Foto: Ap photo

Budući da se Mančester siti pokazao kao prevelik zalogaj, a Lajpcig daleko boljoj formi i zvučnijem igračkom kadru, crveno-belima će meč 4.oktobra na Marakani biti presudan za nastavak evropskog proleća.

Da su "mladi dečaci" u kratkom vremenskom intervalu doživeli "buđenje", pokazao je i potez trenera Rafaela Vikija da u vatru gurne igrače, koji nisu imali minutažu u porazu bundesligaša (1:3).

Na najlepši način to je iskoristio Žan Pjer Ensame, dvostruki strelac u pobedi nad Luganom od 4:1, koji je mrežu gostiju tresao u 19. i 37. minutu.

Foto: Ap photo

Žan-Pjer Nsame je obeležio pobedu protiv Lugana

Zanimljivo da je ovaj napadač protiv "bikova" na teren kročio samo pet minuta pre kraja meča, pa je pitanje kako bi se utakmica protiv Lajpciga odvijala da je od prve sekunde bio u igri.

Isto važi i za Žoela Monteira (32) i Fabijana Lustenbergera (57), koji su takođe bili precizni u nedeljnom duelu protiv Lugana, ali su neuspeh s trećeplasiranom ekipom prošlosezonskog izdanja Bundeslige odgledali kao rezervisti. 

Zato se postavlja pitanje da li Crvena zvezda treba više da strepi od Švajcaraca kojima je efikasnost proradila u prvenstvenom meču, samo 10 dana pred dolazak na stadion "Rajko Mitić", ili će kao i pre četiri godine uspeti da nađe lek za Jang Bojs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading