PAKAO NA DUNAVU, VATRA GUTA SVE PRED SOBOM! Rumun snimio jeziv trenutak! (VIDEO)

Autor:

Svet

26.09.2023

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanovnik Isakče je snimio napad i delio ga na društvenim mrežama.

PAKAO NA DUNAVU, VATRA GUTA SVE PRED SOBOM!  Rumun snimio jeziv trenutak! (VIDEO)

Foto: pixabay.com

Noćas je došlo do intenzivnog bombardovanja ukrajinskih luka u Odeskoj oblasti, što je izazvalo buđenje stanovnika u Rumuniji. Napadi su izvedeni od strane ruskih dronova i ciljali su luke na Dunavu - Reni, Izmail i Orlovku. U incidentu se navodi da je jedan ruski dron pao tik uz rumunsko-ukrajinsku granicu, prema izveštajima rumunskih medija.

U luci Izmail, napad je rezultirao oštećenjem lučke infrastrukture, skladišta i više vozila, a lokalne vlasti su izdale saopštenje o incidentu. Takođe, predstavnici Obalske straže su saopštili da je saobraćaj kroz naselje Isakča potpuno obustavljen zbog napada na luku Orlovka s ukrajinske strane.

Stanovnik Isakče je snimio napad i delio ga na društvenim mrežama. Na snimku se čuje kako upozorava svoje kolege da napuste luku zbog dolaska još jednog drona i opasnosti od novih napada.

Meštani Isakče su izvestili da su u ponedeljak uveče čuli jaku buku između 2.30 i 3.30 ujutro i videli pet do šest dronova. Takođe je prijavljeno da su tri vozača kamiona koji su se nalazili na carini u Orlovki povređena tokom napada.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading