STIGLA POTVRDA IZ PARTIZANA: Zaustavljaju sve u vezi sa 171. večitim derbijem

Autor:

Sport

26.09.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usled nemilih događaja na Kosovu i Metohiji odlažemo sve aktivnosti FK Partizan do daljnjeg, saopštili su iz Humske.

STIGLA POTVRDA IZ PARTIZANA: Zaustavljaju sve u vezi sa 171. večitim derbijem

Foto: FK Partizan

Duel Partizana i Crvene zvezde neće se igrati u sredu od 19 časova, odnosno u Humskoj neće biti 171. večitog derbija! To je indirektno potvrdio FK Partizan saopštenjem za medije u kojem kažu da zaustavljaju sve aktivnosti zbog nemilih dešavanja i ragedije na Kosovu i Metohiji.

- Poštovane kolege, usled nemilih događaja na Kosovu i Metohiji odlažemo sve aktivnosti FK Partizan do daljnjeg, a samim tim i današnju konferenciju za medije. O narednim aktivnostima bićete blagovremeno obavešteni - poručili su iz PR tima Partizana.

Razlog za odlaganje mogla bi da bude situacija na Kosovu i Metohiji. Naime,, u tragičnom događaju u Banjskoj, u opštini Zvečan, ubijena su četvorica Srba, te je zbog toga u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji proglašena trodnevna žalost koja će trajati 26, 27. i 28. septembra. Navodno su predstavnici oba kluba u kontaktu sa državnim organima i ostaje da se vidi da li će se večiti derbi odigrati u planiranom terminu ili neće. Ono što je sigurno je da bi konačna odluka morala da se donese uskoro. Pored večitog derbija moglo bi da bude odloženo čitavo deveto kolo Super lige Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading