POTPUNI PREOKRET: Partizan u Kragujevcu ipak PRED GROBARIMA!

Autor:

Sport

21.10.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni reči o praznim tribinama.

POTPUNI PREOKRET: Partizan u Kragujevcu ipak PRED GROBARIMA!

Foto: Starsport

Navijači Partizana

U sredu 25. oktobra Partizan očekuje gostovanje u Kragujevcu gde će se sastati sa ekipom Radničkog 1923 u odloženom susretu četvrte prvenstvene runde koji nije odigran usled obaveza "Parnog valjka" na međunarodnoj sceni, u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

U četvrtak je objavljeno da je zbog izgreda navijača kragujevački klub kažnjen mečom bez publike, a kaznu je trebalo da odradi na meču sa crno-belima. Ipak, situacija se "okrenula". FSS je na adresu Radničkog otpremio depešu odluke Disciplinske i etičke komisije Fudbalskog saveza Srbije, a u njoj nije bilo reči o praznim tribinama.

Kragujevčani su kažnjeni sa 500.000 dinara, sankcionisan je i nekadašnji sekretar kluba Marko Dimitrijević, ali tribine neće biti zaključane.

Republika

Foto: Republika

grobari

 

Poznato je da grobari ove sezone fudbalski klub prate samo na gostovanjima, a ovo je prilika da podrže momke koji se nalaze na čelu Supelige sa sedam bodova i utakmicom više od večitog rivala Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading